NYHETER

Hur mycket vet du om Barcelona, Real Madrid och El Clásico? Testa dig själv och dina kunskaper i vårt quiz!

Under onsdagskvällen är det dags för Barcelona att ta emot Real Madrid på Camp Nou, då lagen möts i semifinal av Spanska Cupen. Båda lagen laddar inför en av säsongens största matcher, och särskilt Barcelona har en del att tänka på då både Lionel Messi och Ousmane Dembélé dras med skadeproblem. Till slut tvingades Dembélé lämnas utanför matchtruppen, medan Messi togs med.

Prick klockan nio är det avspark, och dagen till ära har vi gjort ett fotbollsquiz med frågor om de två lagen, matcherna dem emellan och spelare från klubbarna.

Vilket lag har egentligen vunnit flest clásicon, och vilket lag har flest ligatitlar mellan de båda lagen?

Barcelona utklassade Real Madrid med 5-1 i höstas, men hur många mål gjorde Lionel Messi i den matchen – gjorde han ens något? Ikväll har Messi chans att göra mål, och om ni vill titta på kvällens clásico 6 februari kan ni se hur ni kollar live stream här!

Många minns den extra hetsiga stämningen som var mellan Barcelona och Real Madrid under några år i början av 2010-talet, då det blev bråk och röda kort i mer eller minde varje match. En särskild händelse under en match på den tiden är också uppe på tapeten.

Att Luís Figo och brasse-Ronaldo har representerat både Barca och Real känner de flesta till, men vi gräver lite djupare på just det spåret.

Testa er själv, utmana vänner och försök få 7 rätt av 7! Misslyckas du är det bara att försöka igen, eller så är det kanske roligare att testa något annat av våra quiz. Ni finner våra tidigare quiz längst ned på sidan!

 

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

-

Ingen välkomstbonus

5. Rizk

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se