Real Madrid gratis live stream
NYHETER

Real Madrid går för att vinna ligatiteln. Celta står än så läng i vägen och förväntningarna på Real är otroligt stora inför matchen. Följ La Liga gratis via Live Stream. Hur du går tillväga kan du läsa längre ner.

Letar du efter en live stream gratis till Celta - Real har du hittat rätt. Det är nämligen så att bet365 erbjuder gratis live stream på La Liga. Hur du går tillväga kan du läsa längre ned i vår artikel.

Det närmar sig slutet av La Liga och Real Madrid ser ut att gå för ligatiteln. Det är två matcher kvar i La Liga och sedan väntar Champions League finalen för Real Madrid. Konkurrenten om ligatiteln är Barcelona som ligger på samma poäng men med en match mer spelad. Skulle därför Real Vinna båda de sista matcherna är ligatiteln deras.

Real Madrid - Celta Vigo Live Stream

Celta Vigo - Real Madrid live stream

För att kunna se matchen krävs det att du registrerar dig på bet365. Sedan krävs det att du har pengar på spelkontot för att kunna se Celta - Real live stream gratis. Vi går igenom steg för steg för att underlätta.

  1. Skapa konto på bet365.
  2. Gör en insättning.
  3. Sedan klickar du dig till Celta Vigo - Real Madrid och där hittar du en gratis live stream.

Det är alltså en tjänst som bet365 erbjuder helt gratis. Riktigt schysst då du kan spela på matchen samtidigt som du följer den live.

Real Madrid Ronaldo Live Stream

Betting och odds på La Liga

Att lägga ett spel på matchen man följer gör alltid matchen lite extra spännande. Matchen mellan Celta Vigo - Real Madrid är inget undantag även om den redan innan är väldigt spännande och betydelsefull. Skulle Real förlora är ligatiteln i princip förlorad. Men laget har allting i egna händer och all press är givetvis på Reals sida. 

Celta och John Guidetti kommer givetvis göra allt för att slå ett av världens bästa klubblag. Det är alltid en morot i sig. Oddsen på matchen talar dock sitt tydliga språk, Celta Vigo är inte några favoriter trots hemmafördelen. 

  • Vinst Celta: 12.00
  • Oavgjort: 7.50
  • Vinst Real: 1.20

Streama Real Madrid gratis hos bet365. Det går snabbt att skapa ett konto och du har både live stream och betting på samma ställe. Dessutom finns det mänger av olika live odds att spela på under matchens gång, samtidigt som möjligheten att följa den live gratis finns.

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss. | Villkor gäller

1. Gå till Bet365

bet365

2. Öppna konto

Opret en konto og Stream fodbold live

3. Titta på fotboll

green-icon-3

Villkor gäller - IP restruktioner anpassas - Med ett konto med pengar, alternativt spelat på odds under de senaste 24 timmarna - Spela ansvarsfullt - 18+