NYHETER

Här kan du följa summeringen av de rykten som har gått omkring på senaste tiden gällande Antoine Griezmanns flytt från Atlético Madrid. 

För ungefär en månad sedan beslutade Antoine Griezmann att det var dags att packa väskan och röra sig vidare mot nya utmaningar i sin fotbollskarriär. Atletico Madrid har inte gett han något annat än enbart en spansk supercup-pokal och en Europa League-pokal. På den nivå som Griezmann spelar är det självklart att man förväntar sig mer från sitt lag.

Dagen efter Griezmann hade meddelat att han vill lämna sitt Atletico Madrid, menade flera spanska medier att Barcelona var favoriter att värva honom. Redan vid förra sommaren hade Barcelona spanat in 28-åringen och var nära på att värva honom. I slutändan valde Griezmann att stanna och vid den tiden hade han en utköpsklausul på 200 miljoner euro. Den 1 juli år 2019 är den däremot inte lika skyhög, utan kommer då att gå ner till 120 miljoner euro.

Samtidigt ryktades det att flera klubbar ville beröva Barcelona på Griezmann. Två av dessa klubbar är PSG och Manchester United där man menar att det ”inte är helt omöjligt”. Det brittiska The Independent menar att Manchester United har upprättat en personlig kontakt med Antoine Griezmann, men hur starkt intresset är och hur länge de varit i kontakt framkommer inte.

Hittills har ingen överenskommelse skett mellan Atletico Madrid och Barcelona. En av anledningarna till att det har dröjt är på grund av att det ryktas att Barcelonas spelare inte vill se han i deras klubb. Man menar att Barcelona-spelarna tog illa upp av sättet han betedde sig när Barcelona nästan värvade honom förra året och de många människor som försökte övertala honom. Det rör sig om arrogans menar dem.

Nyligen gick fransmannen ut med att säga: ”Jag vet var jag kommer att spela. Jag vet vart jag vill gå och det kommer behöva göras mycket uppoffringar ifall jag går dit. Det enda som jag behöver just nu är lite tålamod”. Två dagar senare går 28-åringen ut med att säga: ”Jag förstår att man vill veta vart jag kommer att gå, men just nu vill jag att ni lugnar ner er lite. Min framtid ska vara bestämd, men för nu får det vänta.”, och fortsätter med ” Om två veckor kanske jag vet mer om detta”.

Det återstår att se vart Antoine Griezmann kommer att sluta upp. Inget är avslöjat, inget är klart. Det enda som krävs är lite tålamod, precis som han uttrycker det.

Läs gärna också: 

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se