Växjö Färjestad live stream online
NYHETER

Kom igång med en Växjö - Färjestad live stream enkelt och smidigt. Läs mer om hur du ser SHL:s sista omgång live!

Växjö – Färjestad hockey stream

Kvällens match spelas inför tomma läktare på grund av coronavirusets framfart. Därför kanske det är extra angeläget att se en Växjö – Färjestad live stream. Se till att vara ute i god tid för att inte missa något av den sista omgången i SHL 2020.

  • Matchstart: Torsdag 12 mars kl. 19:00
  • Spelplats: Vida Arena, Växjö
  • Sänds hos: Cmore stream

Det första steget mot en Växjö – Färjestad stream är att skapa ett konto hos Cmore. Steg nummer två för att starta upp en Växjö – Färjestad live stream är att välja till deras sportpaket. När de två stegen är avklarade är det bara att klicka dig vidare till tablån och starta streamen.

Alla matcher sänds på ett och samma ställe, det gäller såväl slutspelet som kvalet upp till SHL. Detta är en Växjö – Färjestad live stream som håller hög kvalitet i både bild och produktion. Matcherna kommenteras av svensktalande och kunniga kommentatorer där du som tittare bjuds på pausunderhållning i form av intervjuer och analyser.

Oerhört spännande avslutning

Tre lag ligger på 89 poäng och placeringar kan kastas om rejält i toppen av tabellen. En vinst kan ta Färjestad hela vägen upp på en andraplats medan en förlust kan resultera i en sjätteplats. Nu gäller det verkligen att pricka formen inför kommande slutspel.

Växjö har i sin tur egentligen inget att spela för rent poängmässigt. Givetvis hade en seger mot Färjestad i den avslutande omgången varit bra för självförtroende innan åttondelsfinalen som väntar. Motståndare där kommer antingen bli Frölunda eller Örebro för Växjö.

Åttondelsfinalerna kommer att spelas bäst av tre medan kvarts, semi och finalen spelas bäst av fem. På grund av coronaviruset är SM-slutspelet framskjutet vilket resulterade i att SHL tog beslutet att spela slutspelet i bäst av fem istället för bäst av sju.

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se