NYHETER

Läs allt inför USA - Tjeckien, kvartsfinal i ishockey-VM!

Se USA - Tjeckien stream 16/5

Det är väldigt lätt att streama ishockey-VM 2018. Det enda du måste göra för att se USA - Tjeckien live är att skapa ett konto på Bet365, och där sätta in som minst 50 kronor. Då får du tillgång till samtliga matcher i ishockey-VM, och dessutom alla fotbollsmatcher från Serie A, La Liga och Bundesliga.

  • Match: USA - Tjeckien, kvartsfinal i ishockey-VM
  • Datum & tid: Torsdag den 17 maj, 16:15
  • Arena: Jyske Bank Boxen, Herning
  • Stream: Bet365

Gruppspelet är avslutat, och kvartsfinalerna ska ta vid. Samtliga av dessa spelas under torsdagen. 

Vi uppdaterar: USA slog Tjeckien i deras kvartsfinal nu spelar man nästa match mot Tre Kronor. Läs här om hur du streamar Sverige - USA live från semifinal i VM. En otroligt viktig match för svenskarna!

 

Fördel USA

USA har gjort ett starkt världsmästerskap så här långt. Landet inledde med att besegra den stora guldkandidaten Kanada, och sedan fortsatte poängen att trilla in. USA är det lag som gjorde flest mål i gruppspelet, efter bland annat 9-3 mot Norge samt 13-1 (!) mot Sydkorea.

En förlust har det blivit för amerikanerna hittills. Den skedde i den sista gruppspelsmatchen, mot Finland. Finland var också det enda lag som kom före USA i Grupp B.

Tjeckien gjorde ett bra gruppspel de med. Laget åkte bara på en förlust, vilken kom mot Sverige, men hälften av lagets sex segrar togs först efter övertid.

Vinnaren mellan USA och Tjeckien kommer att möta Sverige eller Lettland i semifinal på lördag.

Speltips

Både USA och Tjeckien har starka lagbyggen. Det som ger USA det där lilla extra – eller kanske rentav en stor fördel – är den oerhörda mängden av spetsspelare man har i truppen.

Patrick Kane, VM:s kanske största stjärna, har verkligen fått ut max av sitt spel, och ligger på andra plats i VM:s poängliga. Och tittar vi på poängligan duggar det minst sagt tätt av USA-spelare. Bland topp 20 finner vi inte mindre än sju amerikaner! Att jämföra med Tjeckien, som endast har en spelare med på listan.

Vi ser USA som det starkare laget, och tror att man vinner matchen redan under ordinarie tid.  Vi spelar den raka 1:an till oddset 1.97, på Bet365.

  • Tips: USA vinner matchen inom ordinarie tid, rak 1:a
  • Odds: 1.97, Bet365

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Gå till Bet365

2. Öppna konto

3. Se ishockey

Unibet

Insättning med Swish
x

Sponsrat innehåll | 18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se