Tjeckien Sverige live stream online
NYHETER

Kom igång med en live stream på landskampen mellan Tjeckien - Sverige direkt. Läs mer om hur du går tillväga här.

Live stream Tjeckien – Sverige online

En av de allra största fördelarna är att detta är en gratis Tjeckien – Sverige stream online. Allt som krävs är att du klickar dig vidare till SVTplay eller slår på SVT 2. Det är alltså en Tjeckien – Sverige gratis stream i hög kvalitet. Mycket bättre än så blir det inte.

  • Nedsläpp: Torsdag 6 februari kl. 19:00
  • Spelplats: Ericsson Globe, Stockholm
  • Visas hos: SVTplay & SVT 2

Du behöver alltså inget konto eller betala något för att se Tjeckien – Sverige via live stream online. Dessutom är det kunniga kommentatorer som tar dig igenom matchen. I varje periodpaus tar studion över där experter analyserar matchen. Bra sändning, bra bild till priset av ingenting.

Vill du se ännu mer hockey kan vi rekommendera en annan streamingtjänst. Bettingbolaget bet365 erbjuder sina spelare möjligheten att följa en hel del hockey streams online. Allt som krävs är att du skapar ett konto, sätter in femtio spänn och sedan letar upp önskad live stream i tablån.

Marcus Nilsson gör debut

Det har varit många som undrat när debuten för Marcus Nilsson egentligen skulle bli av i landslagsuniformen. Från början var han inte uttagen till Beijer Hockey Games men på grund av bortfall får Nilsson nu sin chans att visa upp sig.

En annan som debuterar i landslaget är ingen mindre än Skellefteåbacken Jonathan Pudas. Att han får chansen är inte förvånande med tanke på att han går mot sin poängstarkaste säsong i SHL någonsin. Pudas har på 38 matcher stått för elva mål och 15 assist.

Förra turneringen vann Sverige och det var mycket som såg väldigt bra ut i spelet. Frågan är helt enkelt om de kan bygga vidare på de framgångarna och fortsätta på den inslagna vägen. Med tanke på att omsättningen av spelare är relativt hög kan det vara svårt att få konsekventa resultat. Hur Garpenlöv tacklar förväntningarna återstår helt enkelt att se.

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se