hv71 vs frölunda
NYHETER

Ikväll spelas en mycket klassisk match i SHL. Lagen som möts i Kinnarps Arena är HV71 mot Frölunda Indians. 

  • Nedsläpp: Den 11/1, kl. 19:00
  • Arena: Kinnarps Arena, Jönköping
  • Live stream: Cmore
  • Live odds: bet365

Sänd matcher från SHL

Det är knappast svårt att kunna sända ishockey live från SHL. Det är bara att du hittar till den sida som väljer att erbjuda t.ex. Frölunda – HV71 stream. Under en hel säsong av den svenska hockeyligan så är det Cmore som kommer hjälpa till med sändningarna.

Det är inte speciellt svårt att ta reda på hur du kan streama matcher i SHL hockey hos Cmore. De kommer nämligen att guida dig till rätt paket med sport från Sverige.

Det enda du egentligen behöver göra är att ta dig vidare till Cmore. Väl där så följer du anvisningarna du får. De hjälper dig att köpa det paket som passar för att se HV71 – Frölunda live under den 11/1.

Vi kan däremot redan nu avslöja att det inte är gratis att se matcher från SHL hos Cmore. Anledningen till att du inte kan streama Frölunda – HV71 gratis är att Cmore varje år lägger stora pengar för att kunna tillhandhålla ishockey streams i Sverige.

Nedanför följer de steg som du bör ta dig genom för att kunna se HV71 – Frölunda live stream på nätet.

  • Klicka dig vidare till Cmore
  • Bli medlem gratis
  • Uppgradera ditt konto med sportpaket
  • Gå till alla live sändningar
  • Starta din HV71 – Frölunda stream

hv71 publik

Två lag till slutspelet?

¨ Mycket pekar på att Frölunda kommer att ta sig till slutspel i årets upplaga av SHL. Laget hade förvisso en tuff inledning av säsongen, men nu vänt spelet åt helt rätt håll.

Läget är lite mer kritiskt för HV71, men ändå lugnt. De ligger just nu på en sjätte plats i tabellen, och ser ut att klara av en direktplats till slutspelet i skrivande stund.

Lagen som kan bli klara för slutspel ligger mycket nära varandra i tabellen. Det skiljer just nu endast 9 poäng mellan det lag som ligger tvåa, och det lag som ligger på en tioende plats.

Mycket poäng är det kvar att spela om innan det är dags för slutspel. Vårt tips består dock kring att både HV71 och Frölunda kommer ta två av sex direktplatser till slutspelet.

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss. | Villkor gäller

bet365 Bet365 Live Odds
1. Gå till bet365
2. Hitta matchen
3. Satsa live
GÅ TILL BET365
bild 1 bild 2