NYHETER

Titta in för att se vart och när du kan streama HV71 - Brynäs. Vi delar även med oss av ett speltips inför matchstarten!

Se HV71 – Brynäs stream

Cmore låter dig kunna se live streams från SHL i två veckor utan att du har ett abonnemang . Dessvärre är det inte alla matcher som du kommer få tillgång till. Utan istället så kommer Cmore välja ut matcher som du kan se på deras Sportkanal som är kostnadsfri att sända hockey från i två veckor.

Dessvärre så kommer inte HV71 – Brynäs stream igång i detta erbjudade. Vilket innebär att det krävs ett konto samt ett abonnemang för att kunna streama HV71 – Brynäs i SHL.

Ser du till att du både har konto samt abonnemang så kommer du knappast ha några problem med att kunna se HV71 – Brynäs live online. Detta oavsett om du vill kunna se matchen direkt i din mobil eller med hjälp av dator, TV och surfplatta.

Oavsett vilken enhet som du vill använda dig av, så kan du ta hjälp av följande steg för att direkt kunna se HV71 – Brynäs stream unde den 2/11.

  • Gå till CMore
  • Skapa konto utan kostnad
  • Köp abonnemang
  • Streama HV71 – Brynäs i SHL

Oddstips

Vi kommer spela på att det är Brynäs IF som vinner på bortais i Småland den 30/10. Detta med anledning av att HV71 är i en smärre kris, och inte alls fått till spelet som man nog hade önskat.

Brynäs IF är heller inget lag som har storspelat så här långt i SHL. Faktum är att vi just nu hittar båda dessa ishockeylag under det nedflyttningssträck som finns i tabellen.

Det som avgör att vi kommer satsa pengar på att Brynäs IF kommer att vinna är deras senaste matcherna. Där har man snott poäng från både Örebro HK och Djurgårdens IF. Vi ser inga som helst omöjligheter för Brynäs IF att även kunna sno poäng från ett försvagat HV71.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

200% upp till 1000 KR

2. Unibet

100% vinstboost på ditt första spel

3. MrGreen

100% upp till 2000 KR

4. LeoVegas

Sätt in 100kr spela för 500kr + en pizza

5. ComeOn

Spela utan konto

6. SpeedyBet

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18

Spela utan konto

Speedybet

x

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Bonusar endast för nya spelare