Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 12 dec, 2017

SC Bern – Växjö Lakers: Streama CHL live

I vår artikel hjälper vi dig att så snabbt och smidigt som möjligt hitta en bra live stream på matchen mellan Växjö Lakers – SC Bern. När man väl kommit igång med en live stream kan man på samma ställe se mängder av strömmad sport utan någon extra kostnad.

Starta upp ditt konto idag och streama Växjö – Bern i hög kvalitet utan något krångel. Längre ner i artikeln hittar du all nödvänding inforamtion om hur du kommer igång med en live stream på CHL.

  • Matchstart: Ikväll 18:30
  • Spelplats: Vida Arena, Växjö
  • Visas hos: bet365 live stream

Live stream Växjö Lakers – SC Bern

Är man intresserad av att följa CHL via live stream finns det goda möjligheter till det. Matchen är perfekt att streama live med tanke på att det är mycket som står på spel. Det är den avgörande matchen i vilket lag som tar sig till semifinal. Här nedan i texten går vi igenom exakt hur man går tillväga för att hitta bäst live stream på hockey.

Kom igång med en bra live stream för att kunna streama CHL live. Det är en enkel process som går på ett par minuter. Det första steget är att snabbt och smidigt skapa ett konto hos bet365. Sedan krävs det att man gör en insättning för att kunna få tillgång till all streamad sport tillgänglig för oss svenskar.

Det finns många fördelar med att välja en stream vi på sportal rekommenderar. Man kan alltid känna sig trygg och säker i valet av live stream. Vi tipsar enbart om seriösa och lagliga sätt att strömma sport. Dessutom kan man ta del av hockey live stream genom telefonen eller annan portabel enhet. Man är alltså inte låst till några linjära kanaler eller liknande.

Streama Champions Hockey League och matchen mellan Växjö Lakers – SC Bern vart du än befinner dig. Ta matchen med dig till polaren eller strömma den direkt till teven. Det finns ingen ursäkt för att missa denna oerhört spännande matchen i CHL.

Så se bara till att starta upp din live stream i lagom tid. Sedan är det bara att poppa popcornen och njuta av det bästa europeisk hockey har att erbjuda.

Växjö är fortfarande favoriter

Trots underläge 3-2 är Växjö det lag som är favorittippade att ta sig till semifinal i Champions Hockey League. De har dessutom sett väldigt starka ut i SHL de senaste två omgångarna där de drygat ut sin ledning ytterligare. SC Bern får det tufft i Vida Arena ikväll och behöver stå för en prestation utöver det vanliga för att ha en chans.

SC Bern har dock en ledning att gå på och börjar matchen med en stor fördel. Växjö måste snabbt ta kommando i matchen och släpper de till ett mål tidigt kan uppförsbacken bli för tuff. Det är bäddat för ett spännande möte som helt klart kommer bjuda oss tittare på en hel del dramatik. Se till att vara redo med en live stream när pucken släpss ikväll klockan 18.30.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar