Växjö Lakers stream CHL SC Bern
NYHETER

Se slutspelsmötet i Champions Hockey League mellan Bern - Växjö Lakers via live stream. I vår artikel hjälper vi dig att snabbt komma igång med en bra stream!

Kom igång enkelt och smidigt med en bra live stream på matchen mellan SC Bern – Växjö Lakers. Vi guidar dig till en live stream som håller hög kvalitet och dessutom är gratis. Läs vår artikel för att starta din live stream direkt.

Matchen mellan SC Bern – Växjö Lakers är en spännande match att följa via live stream. Vi är nu framme i kvartsfinalerna i Champions Hockey League och mycket står på spel. I vår text går vi igenom steg för steg hur du kommer igång med en live stream i högsta klass.

Växjö Lakers firar en seger

  • Matchstart: Ikväll 20:00
  • Spelplats: PostFinance Arena, Bern
  • Visas hos: bet365 live stream

Streama SC Bern – Växjö Lakers live

Växjö slog ut Red Bull Salzburg i den första slutspelsomgången i två riktigt täta matcher. SC Bern hade ingen bekväm åttondelsfinal de heller. Men lyckades ta sig vidare efter att slagit Red Bull München med totalt 7–5.

För att starta upp din live stream krävs det först och främst att man skapar ett konto hos bet365. När det är gjort behöver man även göra en insättning med riktiga pengar för att kunna ta del av streamingutbudet. När de två stegen är avklarade kan man streama massvis av sporter och ligor från hela världen, inte minst att streama CHL gratis.

Fördelarna med att välja en seriös live stream från en stor streamingleverantör är många. Man kan alltid förvänta sig att streamen håller de förväntningar man har och att allt funkar som det ska. Det finns även möjlighet att se Bern – Lakers via live stream direkt i mobilen.

Så det spelar egentligen ingen roll vart man befinner sig. Det går att följa den spännande kvartsfinalen vart man är så länge en internetuppkoppling finns. Detta är helt klart en av de mest spännande matcherna från kvällens CHL-slutspel att följa. Det är två bra lag som båda har ambitioner att gå hela vägen.

Så se till att komma igång lagom i tid till matchstart med en riktigt bra live stream. Sedan är det bara att luta sig tillbaka och njuta av det bästa europeisk hockey har att erbjuda.

Växjö Lakers i Champions Hockey League

Växjö är favorittippade

Det lag som är favorittippade att gå vidare är Växjö Lakers. Kanske inte just att vinna den första matchen på bortaplan, vilket är en tuff uppgift mot SC Bern. Men att sedan i det andra mötet göra vad som krävs för att nå semifinal.

Vad som talar mot Växjö Lakers inför dubbelmötet mot SC Bern är att dagsformen inte är den bästa. Trots att de leder hela SHL har de förlorat två matcher i rad och inte sett speciellt vassa ut. Men det är som sagt mycket som står på spel i dessa matcherna och vi tror att Växjö skärper till sig nu när det verkligen gäller.

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss. | Villkor gäller

bet365 Bet365 Live Odds
1. Gå till bet365
2. Hitta matchen
3. Satsa live
GÅ TILL BET365