Ryssland Sverige live stream channel one cup online
NYHETER

Kom igång med en live stream på landskampen mellan Ryssland - Sverige. Vi guidar dig till marknadens bästa stream.

Live stream Ryssland – Sverige

Många kanske har kanske noterat att det inte spelas några SHL-omgångar denna veckan. Anledningen är helt enkelt att landslagsturneringen Channel One Cup skall avgöras. Nationerna som bidrar är Sverige, Ryssland, Finland och Tjeckien. Europas största hockeynationer med andra ord.

  • Nedsläpp: 12 december kl. 18:00
  • Spelplats: CSKA Arena, Moskva
  • Visas hos: Viaplay & TV10

För att följa Ryssland – Sverige via live stream krävs det att du skapar ett konto hos streamingtjänsten Viaplay. Sedan är det även ett måste att du lägger till deras sportpaket för att få tillgång till sportstreams.

Har du tillgång till kanalen 10 på din tv kommer matchen även att sändas där. Så det finns en möjlighet att se Ryssland – Sverige gratis direkt från Channel One Cup.

Det ska bli spännande att se ifall Sverige kan få någon form av revansch efter senaste landslagsturneringen som slutade i total fiasko. Se därför till att ha en Ryssland – Sverige live stream redo till matchstarten på torsdag kl. 18:00.

För dig som vill se ännu mer hockey via live stream kan vi rekommendera bet365. Spelbolaget sänder en hel del hockey och annan sport direkt via stream. För att kunna ta del av det massiva utbudet behöver du först och främst ett konto. Sedan är det ett krav att göra en insättning om minst 50 kronor.

På så sätt kommer du att ha möjlighet att streama en hel del hockey under vintern. Detta gäller alltså inte ifall du vill följa Ryssland – Sverige via live stream utan andra matcher.

Garpenlövs första seger?

Tre Kronors nya förbundskapten Johan Garpenlöv har inte direkt fått en drömstart som ny ledare för landslaget. Första turneringen slutade med tre förluster och offensiv som lyste med sin frånvaro.

Detta har lett till att halva laget nu bytts ut, att satsa på någon form av kontinuitet verkar inte vara Garpenlövs mantra. Många har frågat ifall han verkligen är rätt man för jobbet och besitter den kompetens som verkligen krävs för att nå framgång.

Å andra sidan har Tre Kronor aldrig presterat speciellt bra i internationella turneringar under säsongen, vad det beror på är svårt att säga.

Ett mycket märkligt beslut av Johan Garpenlöv är att inte ta med SHL:s poängkung Marcus Nilsson, som leder hela poängligan. Nilsson som varit en av ligans bästa spelare är nog lika fundersam som allmänheten till det uteblivna samtalet från Garpenlöv.

Det återstår helt enkelt att se ifall trenden kan vända och kanske får vi se åtminstone en Tre Kronor-vinst.

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se