NYHETER

Läs allt inför Ryssland - Kanada, bland annat om hur du går tillväga för att streama matchen.

Många svenskar lär vilja kunna streama Ryssland – Kanada i denna högintressanta kvartsfinal. Det är inga mindre än två av världens bästa landslag som kommer finnas på isen under den 17 maj.

Här kommer vi hjälpa dig att hitta en Ryssland – Kanada stream både live & . Vi har nämligen tips på en sida som kommer sända alla matcher från hockey VM 2018.

Se Ryssland - Kanada stream

Den sida där du kan titta på Ryssland - Kanada är Bet365, och det är så gott som . Allt du behöver göra är att skapa ett konto på Bet365, och där göra en insättning på minst 50 kronor. Du får då tillgång till att streama alla matcher från ishockey-VM, och även streams till alla fotbollsmatcher från La Liga, Serie A och Bundesliga. Så vill du se Ryssland – Kanada live, då är det bara att ordna med kontot på Bet365.

  • Match: Ryssland - Kanada, kvartsfinal i ishockey-VM
  • Datum & tid: Torsdag den 17 maj, 16:15
  • Arena: Royal Arena, Köpenhamn
  • Stream: Bet365

Streama Sverige - Lettland ishockey

Två historiska giganter

Ryssland och Kanada är de två mest framgångsrika ishockeynationerna genom tiderna. Ryssland har flest VM-guld, då man fått lyfta pokalen hela 27 gånger (varav 22 som Sovjetunionen).

På andra plats på denna lista finner vi Kanada, med sina 26 guld. Därefter är steget långt ned till tredje- och fjärdeplacerade Tjeckoslovakien/Tjeckien (6 + 6 guld) respektive Sverige (10 guld).

I detta världsmästerskap hålls Ryssland enligt spelbolagen som 4:e störst favorit till att vinna ishockey-VM, medan Kanada rankas på andra plats. Sverige hålls som favorit till guldet.

Speltips

Ryssland och Kanada har gjort ganska likvärdiga insatser i Danmark-VM. Ryssland hamnade, med 16 inspelade poäng, på andra plats i sin grupp. För Kanada blev det en tredjeplats, efter att man inkasserat 15 pinnar.

Kanada är VM:s troligen starkaste lag, och vore det inte för Sveriges fördelsamma kvarts- och semifinalslottning hade Kanada stått som guldfavorit. Nu rankas man istället tvåa strax bakom Sverige.

Kanada har dessutom fördelen av att ha världens bäste spelare, Connor McDavid, i laget. Vi tror att Kanada vinner redan under ordinarie tid, och spelar den raka 2:an här. Detta till oddset 1.80 på Bet365.

  • Tips: Kanada vinner matchen inom ordinarie tid, rak 2:a
  • Odds: 1.80, Bet365

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Gå till Bet365

2. Öppna konto

3. Se ishockey

Unibet

Insättning med Swish
x

Sponsrat innehåll | 18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se