Red Bull München Djurgården live stream chl online
NYHETER

Djurgården har kopplat grepp om kvartsfinalen mot Red Bull München, se ifall tyskarna kan vända direkt via live stream.

Stream Red Bull München – Djurgården online

Att hitta en Red Bull Munchen – Djurgården stream online kanske verkar lite krångligt. Framförallt när det finns så många olika streamingtjänster. Där kommer vi in i bilden och reder ut alla frågetecken.

  • Nedsläpp: 10 december kl. 20:00
  • Spelplats: Olympia-Eisstadion, München
  • Visas hos: Viaplay

De som äger rättigheterna för att tillhandahålla oss svenskar med en Red Bull München – Djurgården stream är inga mindre än viaplay. Så för att kunna se slutspelsmatchen krävs det att du är kund hos streamingtjänsten.

Skapa ett konto hos leverantören och välj till deras tillhörande sportpaket. När du gjort det är det bara att vänta tills pucken släpps ikväll.

Givetvis ser du en RBM – Djurgården stream i hög kvalitet vad gäller både bild och produktion. Du kan därför ställa väldigt höga förväntningar, med tanke på att det inte är en gratis stream.

Se till att starta upp din RBM – Djurgården stream online direkt, så du inte missar något i returmötet ikväll. Även om Djurgården har en ledning på 5-1 att gå på kan allt hända i hockey.

Djurgården mot semifinal

Även om allt kan hända i hockey kan vi alla vara överens om att Red Bull Münchens chanser inte direkt ser ljusa ut. Djurgården körde över tyskarna ordentligt i den första kvartsfinalsmatchen och visade tydligt vilket som är det bättre laget.

Och även om allt kan hända i hockey är det alldeles för många faktorer som måste stämma för att München ens ska ha en chans.

Det räcker egentligen att Djurgården gör en hyfsad match, vilket de visat sig göra relativt ofta i SHL. En vändning av tyskarna skulle vara en bragd, och lyckas de med en vändning ser iallafall jag att laget gärna får vinna hela turneringen.

Vänta inte tills sista sekund med att starta upp din live stream på matchen. Gör dig redo redan nu och var med redan från start.

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se