Oskarshamn skellefteå live stream shl
NYHETER

Skellefteå reser hela vägen till Småland för att möta Oskarshamn, läs mer om hur du går tillväga för att följa matchen via stream. 

Oskarshamn – Skellefteå stream live

Det första man behöver ta reda på är vart Oskarshamn – Skellefteå går att se via live stream. För oss svenskar är det Cmore som äger rättigheterna att sända samtliga omgångar. Också dit vi måste bege oss för att kunna streama Oskarshamn – Skellefteå direkt.

  • Nedsläpp: 19:00 21 november
  • Spelplats: Be-Ge Hockey Center, Oskarshamn
  • Visas hos: Cmore

Skapa ett konto hos streamingtjänsten och välj till deras sportpaket. Sedan är det bara att luta sig tillbaka och njuta av en riktigt bra live stream på Oskarshamn – Skellefteå. Svårare än så är det inte att komma igång med en stream på SHL.

En stor fördel är att samtliga omgångar från SHL sänds på ett och samma ställe. Så denna process behöver du endast göra en gång för att i framtiden kunna se all SHL-hockey.

Skulle du inte vara i Sverige är det en annan streamingtjänst som gäller för att streama hockey. Spelbolaget bet365 erbjuder sina spelare möjligheten att kunna streama massvis av livesänd sport. Kraven är att du skapar ett konto och gör en insättning på minst 50 kronor.

Sedan är det bara att leta upp önskad match att följa via live stream. Enkelt, smidigt och givetvis i hög kvalitet. Så vänta inte med att komma igång med en Oskarshamn – Skellefteå stream.

En av sju omgångar ikväll

Ikväll är det full omgång i SHL, som vanligt på torsdagar. Det är med andra ord upplagt för en hel del placeringsbyten i tabellen.

Spännande att se de gamla lagkamraterna Robin Söderqvist (Oskarshamn) och Pontus Widerström (Skellefteå) mötas på isen ikväll. Båda har ett förflutet i Frölunda och spelade många år tillsammans i juniorlagen.

Vem som kommer komma vinnande ur kampen återstår att se, vad som är säkert är att det finns goda möjligheter till en riktigt bra live stream på matchen.

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se