Luleå Lausanne live stream chl slutspel
NYHETER

Läs mer om hur du hittar bäst live stream på returmötet mellan Luleå - Lausanne i CHL-slutspelet.

Gratis Luleå - Lausanne stream online

Det kan vara lite svårt att veta vilka som faktiskt sänder Luleå - Lausanne via live stream, med tanke på alla streamingtjänster som existerar idag. Men just matchen mellan Luleå och Lausanne sänder SVT, vilket innebär att det går att följa matchen helt gratis.

  • Matchstart: 10 december kl. 18:00
  • Spelplats: Coop Norrbotten Arena, Luleå
  • Visas hos: SVTplay

För att kunna se en gratis Luleå – Lausanne stream krävs det bara att du klickar dig vidare till SVTplay. Svårare än så är det inte att hitta en gratis Luleå – Lausanne live stream.

Tyvärr sänds inte alla CHL-matcher via en gratis stream. Så det gäller att ta vara på möjligheten till en riktigt bra gratis stream.

För dig som vill se ännu mer hockey kan vi rekommendera en annan streamingtjänst. Bet365 erbjuder nämligen sina spelare möjligheten att följa en hel del hockey via live stream.

Allt som krävs är ett konto hos spelbolaget och sedan en insättning på minst 50 kronor. När de två stegen är avklarade är det bara att leta upp önskad stream och njuta av sändningen.

Matchbilden

Luleås försvarsspel har genom hela säsongen varit nästintill felfritt. Norrlänningarna spelar en oerhört tight ishockey och ger inte bort några ytor i den defensiva zonen.

Lausanne är inget dåligt lag med tanke på att de tagit sig till kvartsfinal. Men det är fortfarande stor skillnad lagen emellan. Luleå är helt enkelt ett för tufft motstånd och kommer, av allt att döma, promenera hem den här matchen.

Det kommer bli oerhört tufft för Lausanne att ens lyckas peta in ett mål, än mindre två. Så vi som följer matchen kan förvänta oss ett Luleå som tar sig vidare till semifinal i CHL-slutspelet.

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se