Luleå - Skellefteå live stream direkt från SHL
NYHETER

Kom igång med en Luleå - Skellefteå live stream enkelt och smidigt. Missa inte den avslutande omgången av grundserien 2020!

Live stream Luleå HF – Skellefteå AIK

För att starta upp din Luleå – Skellefteå stream behöver du veta vilka som sänder matchen. För oss svenskar är det streamingtjänsten Cmore som gäller. De sänder alla omgångar, även slutspelet, direkt via live stream. Skulle kvalet upp till SHL vara av intresse sänds även det hos streamingtjänsten.

  • Matchstart: Torsdag 12 mars kl. 19:00
  • Spelplats: Coop Norrbotten Arena, Luleå
  • Sänds via: Cmore stream

Det första steget mot en Luleå – Skellefteå stream online är att skapa ett konto hos streamingtjänsten. När kontot är skapat är det bara att välja till deras sportpaket. Sportpaketet är en tjänst som kostar pengar varje månad, detta är alltså inte en gratis Luleå – Skellefteå live stream.

För pengarna du betalar varje månad kan du som sagt se alla omgångar från SHL, filmer, serier, massor av annan sport och även direktsända tv-kanaler. Utbudet är enormt och du kommer garanterat hitta något utöver hockey att underhållas av.

Har du inte fått nog av innehåll att följa via live stream kan vi varmt rekommendera bettingsajten bet365. De erbjuder live streams till alla deras spelare med ett finansierat konto. Det betyder att du först måste skapa ett konto för att sedan sätta in minst 50 kronor. Först då kan du ta del av alla de live streams som erbjuds.

Två norrländska klubbar i topp

Norrland dominerar för tillfället hockeysverige. Björklöven vann HockeyAllsvenskan, Luleå vann SHL och Skellefteå har chans att knipa andraplatsen. Men räkna inte med att Luleå ger bort en solidarisk seger till Skellefteå bara för sakens skull.

Skellefteå har visat att de verkligen är ett lag att räkna med denna säsongen. Från att ha varit ett mittenlag genom större delen av grundserien växlade de upp ordentligt mot slutet. Vi tror att Skellefteå går segrare ur detta mötet, den främsta anledningen är att de har något att spela för.

Se till att vara redo med en live stream när pucken släpps i Coop Norrbotten Arena ikväll. Notera att det inte kommer att vara någon publik på matchen. Anledningen är att coronaviruset spridit sig i Sverige och därför är evenemang med fler än 500 personer inte tillåtet.

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se