Luleå Frölunda live stream från CHL
NYHETER

Missa inte den avgörande semifinalen i CHL mellan Luleå - Frölunda. Vi hjälper dig att hitta en grym live stream på matchen.

Live stream Luleå - Frölunda

Det börjar dra ihop sig i slutspelet av Champions Hockey League säsongen 19/20. Nu är vi framme vid den andra semifinalen och detta är en match du inte vill missa att följa via live stream. Se till att vara redo när pucken släpps ikväll med en Luleå - Frölunda stream i hög kvalitet direkt från CHL.

  • Nedsläpp: Tisdag 14 januari kl. 18:00
  • Spelplats: Coop Norrbotten Arena, Luleå
  • Visas hos: bet365

Förutsättningarna inför matchen är ganska enkla, Luleå vann första mötet med 3-2 vilket betyder att Frölunda måste vinna med minst två mål för att undvika förlängning. Ett likaresultat tar alltså Luleå vidare till final.

Vill du följa matchen via live stream kan du skapa ett konto hos spelbolaget bet365. När du gjort det krävs det även en insättning på minst 50 kronor för att kvalificera sig till streamingutbudet. Leta sedan upp den matchen du vill streama, klicka igång streamen och luta dig sedan tillbaka.

Svårare än så är det alltså inte att komma igång med en hockey stream i hög kvalitet. Har du sedan innan tänkt att spela en peng på matchen är det otroligt smidigt att ha allt samlat på ett och samma ställe.

Vilket lag tar sig till final?

Luleå är det bästa laget i Sverige på hemmaplan och släpper knappt till några chanser för sina motståndare. Norrbottningarna har enbart släppt in 26 mål på 17 hemmamatcher denna säsongen i SHL och det vittnar om hurpass bra de faktiskt är. 

Det kommer med andra ord bli väldigt tufft för Frölunda att ta sig vidare till Final i årets upplaga av Champions Hockey League. Men är det något vi lärt oss i detta CHL-slutspelet är det att aldrig räkna ut Frölunda. Laget har vänt flera underlägen och visat att de verkligen är bäst när det gäller.

Vi som tittar via live stream kan hur som helst förvänta oss en otroligt spännande och tight match ikväll. Räkna med att det kommer avgöras sent i tredje perioden eller i en eventuell förlängning.

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se