rögle vk vs hv71
NYHETER

Kolla in förutsättningarna inför Rögle BK - HV71 & vart du kan se matcherna live på nätet!

Streama HV71 – Rögle i SHL-slutspel

När det kommer till vilka streamsida eller tjänst som gäller för att streama HV71 – Rögle live så är det Cmore. Det är en sida som har under hela säsongen hjälpt till för att erbjuda SHL live streams till alla i Sverige.

De kommer självklart inte göra några undantag för SM-slutspelet. Här kommer alla som har ett konto + abonnemang kunna se Rögle – HV71 stream utan några problem alls.

Detta är inte första gången som Cmore kommer att sända alla matcher från SHL slutspel 2018/19. Det har nämligen varit just denna tjänst som tidigare år har sänt ishockey från slutspelet.

Här nedanför visar vi vilka steg som finns för att sedan kunna se HV71 – Rögle live stream på din dator, mobil, surfplatta eller TV.

  • Klicka dig vidare till Cmore
  • Skapa ett konto
  • Skaffa ett abonnemang som låser upp din match
  • Börja streama HV71 - Rögle

Gratis?

Många letar efter att kunna streama Rögle – HV71 gratis. Detta är inget som är möjligt att göra inne hos Cmore. Så vidare inte din match sänds på TV4 och du kan ta del av ett gratis erbjudande som innebär att du kan streama gratis i två veckor.

Du bör även undvika andra live streams som verkar olagliga. Det är faktiskt en kriminell handling att ta del av live streams for free som kommer från en piratkopiering.

Om du vill hitta tips på hur du kan streama Växjö - Örebro live från slutspelet, så kan vi hjälpa dig även där. 

Matcher & schema

Dessa två lag kommer att ställas mot varandra under maximalt fyra matcher. Här är matchtider & spelscheamat för dessa två lag i slutspelet. 

  • 16 mars, 15:55: HV71 - Rögle
  • 18 mars, 19:00: Rögle - HV71
  • 20 mars, 19:00: HV71 - Rögle 
  • 22 mars, 19:00: Rögle - HV71

Speltips & odds

Det kommer inte råda någon tvekan kring att det är två lag som kommer göra allt för att vinna matchserien & åttondelsfinalerna.

Rögle BK är dessvärre ett svagare lag på pappret. Vilket innebär att man måste överträffa sig själva för att slå ut smålänningarna i HV71. Vi tror säkert att Rögle BK kan skrälla ihop en eller två matcher. Däremot tror vi att HV71 kommer ta hem den totala matchserien.

Här följer de odds som du kan spela på under matchserien. Vänligen notera gärna att dessa odds är hämtade under tiden det stod 0-0 i matcher mellan Rögle – HV71.

  • HV71 går till kvartsfinal – 1.55
  • Rögle BK går till kvartsfinal – 2.45

- Spela hos Unibet & få bonus på 

Vi kommer med andra ord spela på det lägsta oddset av de två alternativet. Vi tror med andra ord inte att et kommer ske en skräll mellan dessa två lagen. Istället så tror vi att HV71 kommer att vinna med en viss marginal.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.5

100 % bonus upp till 1 000 kr

1. Betsson

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.8

Upp till 1 000 kr extra

2. Nordicbet
1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

3. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

4. MrGreen

Regler & villkor

Spela utan konto & Swish

5. Hajper

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se