Frölunda - HV 71 live stream online på SHL
NYHETER

Frölunda gästas av ett hungrigt HV 71 idag. Läs mer om vart du hittar marknadens bästa live streams på hockey!

Frölunda – HV 71 live stream

Det är inte helt enkelt att hålla koll på vilken streamingtjänst som tillhandahåller vad. I fallet SHL är det streamingjätten Cmore som äger rättigheterna. Det är också dit man måste vända sig ifall man vill se en Frölunda – HV71 stream live.

  • Matchstart: Kl. 15:15, Lördag 7 december
  • Spelplats: Scandinavium, Göteborg
  • Visas hos: Cmore

För att kunna se Frölunda mot HV 71 krävs det först att du skapar ett konto, om du inte redan har ett. Sedan är det ett krav att man väljer deras sportpaket. En process som går på mindre än två minuter och till följd av det kommer du få möjligheter att streama hela SHL.

Svårare än så är det inte att komma igång med en riktigt bra live stream på Frölunda – HV 71. Tyvärr är det alltså inte en gratis Frölunda – HV 71 stream. Men tänk på att det blir en hel del hockey att följa varje månad.

För dig som inte befinner dig i Sverige när pucken släpps finns det en annan streamingtjänst att vända sig till. Bet365 erbjuder sina spelare massor av streamade hockeymatcher direkt. Det är alltså inte bara ett spelbolag, utan även en seriös streamingaktör.

Notera att detta gäller dig som inte befinner dig inom Sveriges gränser. För att kunna ta del av utbudet av streams som spelbolaget erbjuder krävs det att du skapar ett konto följt av en insättning. Insättning behöver vara på minst 50 kronor för att få möjlighet att ta del av streamsen.

Tight match

HV71 har vunnit tre matcher och förlorat två mot Frölunda den här säsongen. Det är två lag som nästan alltid spelar ut varandra väldigt väl. De möts mycket och har helt enkelt bra koll på varandras spelidéer.

Vi som tittar kan därför förvänta oss en tight match där ett uddamål förmodligen kommer att avgöra. Räkna med ett Frölunda som står för mer offensiv medan HV71 kommer gå på kontringar. Något som ställt till det ordentligt för Frölunda de senaste matcherna.  

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se