NYHETER

Få hjälp med live sändning inför matchen mellan Frölunda - Djurgården i SHL!

Streama matchen live!

Så vilka tips har du innan du ska streama Frölunda – Djurgården i SHL? Självklart så finns det sidor i Sverige som har val att täcka upp de sändningar som finns i SHL matcherna.

Det gäller för dig att först veta vilken sida som du bör ta hjälp av. Sedan behöver du fylla upp de krav som finns hos sidan för att kunna streama SHL hockey matcher online.

Den sajt som valt att erbjuda alla sina medlemmar på dessa live streams är Cmore. Det är en tjänst som under en lång period valt att fokusera på det bästa från den svenska sporten.

Därför erbjuder man sina kunder på hockey från både SHL och HockeyAllsvenskan. Utöver ishockey så finns det även fotboll från Allsvenskan och Superettan som du kan se.

När det kommer till matchen mellan Frölunda – Djurgården stream så kan du köpa tillgång till matchen på två olika vis. Det ena är att du köper ett abonnemang som låser upp alla matcher, och events som Cmore har att erbjuda.

Det andra alternativet som du har är att köpa matchen via PPV (Pay-per-view). Det är en funktion som låter dig köpa en enskild och specifik match. Självklart är det billigare att köpa PPV istället för ett abonnemang. Däremot skiljer det sig ganska mycket gällande vilken form av utbud som du får med ditt konto.

Du kan nu även streama Frölunda - Djurgården när de möts i premiären av SHL 2018/19.

  • Gå till Cmore
  • Skapa ett konto
  • Köp abonnemang eller PPV
  • Starta Frölunda – Djurgården stream

frölunda indians goa gubbar

Tippa på matchen

Det bästa du kan göra för att vrida upp spänningen inför matchen mellan Frölunda – Djurgården är att betta på matchen samtidigt som du streamar. Då kommer du att få chansen att vinna pengar samtidigt som du kan se matchen live.

Om du söker efter en sajt där du kan spela på riktigt bra odds inom SHL, då rekommenderar vi bet365. De ställer alltid upp med några av marknadens hetaste odds som du kan spela på.

Det enda som krävs är att du har ett spelkonto hos sajten, och pengar på ditt konto. Sedan kan du ta för dig bland alla odds genom att förutspå rätt resultat i matcherna som du streamar från SHL.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

-

Ingen välkomstbonus

5. Rizk

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se