Finland Sverige landskamp live stream
NYHETER

Följ landskampen mellan Finland - Sverige direkt via live stream. Läs mer om hur du hittar en grym hockey stream här!

Finland – Sverige stream online

För att kunna se en Finland – Sverige live stream krävs det att du först och främst skapar ett konto hos viaplay. Sedan krävs det att du betalar för ett abonnemang. Det är alltså inte en helt gratis Finland – Sverige stream.

  • Nedsläpp: Lördag 14 december kl. 09:00
  • Spelplats: CSKA Arena, Moskva
  • Visas hos: TV10 & Viaplay

Matchen från Channel One Cup mellan Finland – Sverige sänds även på kanal 10, för dig som har tillgång till den kanalen. Annars är det ovannämnda streamingtjänst som gäller.

Givetvis håller samtliga live streams som vi på sportal rekommenderar hög kvalitet. Allt ifrån bild till produktion håller hög klass och streamingtjänsterna tillhör givetvis de ledande på marknaden.

För dig som vill se ännu mer hockey via live stream finns det en annan leverantör som erbjuder just det. Spelbolaget bet365 erbjuder sina spelare möjligheten att ta del av en hel del streamad sport från hela världen.

Skapa ett konto hos spelbolaget, gör sedan en insättning på minst 50 kr. När de två enkla stegen är avklarade är det bara att luta sig tillbaka och njuta av en riktigt bra hockey live stream.

Garpenlövs första seger

Sverige blev ordentligt tillbakatryckta av Ryssland i inledningsmatchen av turneringen. Ryssarna vann skotten med hela 42-16, vilket talar för en matchbild som inte riktigt speglade resultatet. Sverige lyckades vinna med 4-3 efter att Tre Kronor tagit en 3-0 ledning drygt 22 minuter in i matchen.

Ryssland kämpade sig tillbaka och såg ut att vara när en kvittering innan Tre Kronor utökade sin ledning till 4-2. Slutresultatet blev tillslut 4-3 till Sverige, mycket tack vare en storspelande Lars Johansson i kassen.

Ska Sverige vinna mot Finland krävs det betydligt bättre offensiv. Det blir svårt att räkna med samma utdelning som i senaste matchen mot Ryssland.

Finland har ett bra lag och är som alltid väldigt tuffa att möta. De spelar som ett lag och släpper inte till många målchanser. Se till att vara redo med en live stream på Finland – Sverige när pucken släpps under lördagsmorgonen.

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se