NYHETER

Läs om hur du gör för att streama Färjestad mot Djurgården, eller någon annan av kvällens SHL-matcher!

Tät kamp om slutspelsplatserna

Växjö leder SHL i överlägsen stil på 71 poäng, men bakom serieledarna är det tätt. Djurgården ligger tvåa på 58 poäng, och även tredjeplacerade Frölunda står på 58 poäng. Fyran och femman, Färjestad respektive Malmö, står båda på 57 poäng.

De sex första placeringarna genererar i slutspelsplatser, och det är alltså topp sex som är målsättningen för de flesta klubbarna. På sjundeplatsen ligger Linköping tätt bakom toppen med sina 54 poäng, och varje poäng är således viktig för lagen i denna del av tabellen.

Därför väntas matchen mellan Färjestad och Djurgården att bli riktigt spännande – mycket står på spel och båda lagen kommer att ge allt för att vinna!

  • Matchstart: Torsdag 11 januari
  • 19:00 Spelplats: Löfbergs Arena, Färjestad
  • Visas hos: Cmore


Streama Färjestad – Djurgården live

För att se kvällens match bör du skaffa ett konto på Cmore, då de äger rättigheterna för att sända SHL i Sverige.

När du skapat ett konto på Cmore är ett alternativ att välja paketet ”Standard Sport”. Då får du förutom tillgång till Färjestad mot Djurgården även möjligheten att se ett flertal andra sporttävlingar, till exempel Superettan i fotboll och Handbollsligan (Sveriges högsta serie för handboll).

Paketet ”Standard Sport” kostar 199 kronor/månaden, och ger dig tillgång till många olika idrotter och tävlingar. Dessutom väljer Cmore ut en SHL stream i veckan som du kan se, vilket denna vecka är matchen mellan Färjestad och Djurgården.

För att kunna se samtliga SHL-matcher krävs det att du köper paketet ”Premium”, vilket även ger dig tillgång till HockeyAllsvenskan och Allsvenskan i fotboll, med mera. ”Premium” kostar 449 kronor/månaden.

Ett annat alternativ för att kunna se en specifik match är att köpa en matchbiljett. Då väljer du vilken match du vill se, och betalar en engångskostnad på 199 kr för att kunna se just den matchen.

Samtliga matcher i SHL den 11 januari

Rögle – Brynäs

Färjestad – Djurgården

HV71 – Frölunda - stream

Växjö – Karlskrona

Malmö – Luleå

Linköping – Mora

Samtliga av dagens SHL-matcher har avspark 19:00.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

200% upp till 1000 KR

2. Unibet

100% vinstboost på ditt första spel

3. MrGreen

100% upp till 2000 KR

4. LeoVegas

Sätt in 100kr spela för 500kr + en pizza

5. ComeOn

Spela utan konto

6. SpeedyBet

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18

Unibet

Insättning med Swish
x

Sponsrat innehåll | 18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se