Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 30 aug, 2017

Esbjerg Energy – HV71: Champions Hockey League stream

HV71 åkte på en överraskande förlust i debuten mot Adler Mannheim i CHL. Matchen mot Esbjerg blev dock en enklare historia där HV71 vann med 3–0. Men nu är det Esbjergs tur att spela hemma och matchen går som vanligt att följa via live stream.

Vi går igenom hur du får igång din live stream enkelt och snabbt. Det är alltid kul att följa svenska lag när de spelar mot lag från andra nationer. Så räkna med en sevärd match att följa via live stream. Danskarna har goda möjligheter mot de regerande svenska mästarna.

Spelare i Esbjerg kämpar med åkningen

Se när Esbjerg möter HV71 i CHL via live stream

Det kommer som sagt att bli en sevärd match att följa via live stream. Den danska hockey har utvecklats väldigt mycket de senaste åren och de bästa lagen i ligan har vad som krävs för att konkurrera med SHL-lag.

För att kunna se CHL och Esbjerg – HV71 via live stream krävs det att man skapar ett konto hos bet365. När man väl gjort det måste man ha pengar på sitt saldo eller lagt ett spel för att kunna se Champions Hockey League via live stream.

Det man kan förvänta sig när man väljer att live streama hos bet365 är en stream i hög kvalitet, support som alltid finns tillgänglig och när till bra odds. Allt som behövs för en härlig upplevelse är helt enkelt samlat på ett ställe.

Skulle du vilja se matchen trots att du inte har tillgång till dator eller teve finns det bra lösningar. Det går nämligen att streama via mobilen eller surfplattan. Det innebär att du kan ta med dig matchen vart du än ska eller befinner dig.

Båda lagen kommer gå stenhårt för vinst, framförallt Esbjerg som behöver poäng för att inte bli alltför avhängda. HV71 har inte heller råd att förlora poäng och vi kan räkna med två taggade lag.

Esbjerg vs HV71 via live stream

Torsdagens matcher i CHL 31 augusti

Det är inte bara HV71 av de svenska lagen som spelar i CHL under torsdagen. Totalt spelar fyra av de fem svenska lagen i gruppspelet den 31 augusti.

18:30 Växjö Lakers – HC Davos (live stream)

18:30 Malmö Redhawks – Stavanger Oilers (live stream)

19:00 Esbjerg Energy – HV71

19:30 KAC Klagenfurt – Frölunda HC (live stream)

En hel del intressanta matcher där vi kommer bjudas på underhållande hockey via stream. Den kanske mest intressanta enligt oss är matchen mellan Växjö – Davos. Det är två riktigt bra lag som båda är utmanare till guldet i respektive land.