EHC Biel Frölunda live stream chl slutspel
NYHETER

Dagens hockeyrysare i CHL-slutspelet mellan EHC Bienne - Frölunda. Läs mer om hur du följer den spännande matchen online via stream.

EHC Biel Bienne – Frölunda stream från CHL

Är du ute efter en live stream på EHC – Frölunda har du hittat helt rätt. Vi kommer att guida dig till en grym CHL live stream som givetvis håller högsta kvalitet. När du går via oss kan du alltid känna dig trygg i val av live stream.

  • Matchstart: 10 december kl. 19:35
  • Spelplats: Tissot Arena, Biel/Bienne
  • Visas hos: Viaplay

Streamingtjänsten som visar två av kvällens kvartsfinaler är viaplay. Det är även den streamingtjänst som sänder Biel-Bienne – Frölunda. För att kunna ta det av deras utbud av live streamad sport krävs det att du tar dig igenom två enkla steg.

Först och främst måste du skapa ett konto hos streamingleverantören. När det är gjort behöver du välja till deras sportpaket. Detta är alltså inte en gratis EHC – Frölunda stream.

Men, man får allt som oftast vad man betalar för. Och detta är inget undantag. Streamingtjänsten erbjuder en hel del sport, bland annat NHL och en hel del fotboll. Dessutom visas alla matcher i full HD-kvalitet.

För dig som vill se ännu mer hockey via live stream finns det en annan streamingtjänst att vända sig till. Spelbolaget bet365 erbjuder sina spelare möjligheten att följa en hel del hockey via live stream.

Skapa ett konto och gör en insättning på minst 50 kronor för att vara kvalificerad till att ta del av deras stream-utbud.

Är Frölunda bäst när det gäller?

Frölunda visade i åttondelsfinalen mot Färjestad att laget kan komma tillbaka trots ett rejält underläge. Dessutom är Biel-Bienne ett sämre lag än Färjestad och det som räddade schweizarna i första matchen var ingen mindre än målvakten Jonas Hiller.

Vinner Frölunda med ett mål kommer det att bli förlängning, så det krävs minst en vinst med två mål för att gå direkt vidare till semifinal.

Vi tror att det blir tufft för EHC Biel-Bienne att hålla emot när Frölunda spelar med kniven mot strupen. Så räkna med ett Frölunda som tar kommando från första nedsläpp.

Kom igång med en live stream på matchen direkt, så du inte missar något av kvällens rysare.

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se