NYHETER

Kolla in hur du kan streama kvartsfinalen i CHL mellan HC Trinec - Brynäs IF.  

Brynäs – Trinec live stream

Att kunna streama CHL, och matchen mellan Brynäs - Trinec är knappast svårt. Det gäller först och främst har koll på vart du ska vända dig för att sända live från kvartsfinalen. 

Vi kan snabbt och enkelt guida dig vidare till en sajt som erbjuder dig att streama Brynäs - HC Trinec i CHL. Denna sajt är bet365, och är främst känd för att erbjuda några av de bästa oddsen på nätet. Deras sportsida är så mycket mer än bara betting. Inne hos bet365 så ser det även till att sina medlemmar kan streama hockey, och 100.000 andra events om året. 

Där kommer du utan problem kunna ta del av hockey från CHL. Vilket passar perfekt för att dig som vill se Brynäs - Trinec via live stream. 

Många ställer sig frågan om det är möjligt att streama Brynäs - Trinec inne hos bet365. Vi kan inte säga att det är fullt möjligt att se Brynäs - Trinec stream , däremot kommer det inte kosta dig något. Det krävs nämligen att alla medlemmar som vill sända sport med bet365 har ett spelkonto laddat med pengar. Det räcker att du har 50 kr på ditt konto för att sedan kunna sända hockey live från bet365. Dessa 50 kronor kommer inte att försvinna när du börjar se matchen du är intresserad av. Istället så är de pengar som finns på ditt spelkonto till för att du ska använda på odds.

Många i Sverige använder sig av de live streams som erbjuds från bet365. Det är ett bra sätt att enkelt och smidigt få tillgång till massor av sport som man annars skulle gå miste om.

Det är inte bara CHL hockey som bet365 sänder live från. Utöver CHL så täcker de även upp matcher från KHL och DHL. 

Skulle du vara intresserad av andra sporter utöver ishockey så finns det självklart live streams som kan locka. Inne hos bet365 så kan du bl.a. se matcher från Serie A, La Liga och tyska Bundesliga.

Vi rekommenderar dig helt klart att bli en spelare inne hos bet365 om du älskar direktsänd sport. Sajten kombinerar nämligen sina live streams med några av marknadens bästa odds som du kan spela på. Det är en bra förutsättning för att du även ska kunna vinna pengar på hockey.

  • Gå till bet365
  • Logga in eller skapa konto
  • Ha 50 kr på kontot eller spela på odds
  • Streama Brynäs - Trinec i CHL

chl 2017-2018

Speltips på att Brynäs är vassa

Brynäs har den stora pressen på sig när returmötet mot HC Trinec ska spelas. Förra matchen som spelades slutade med förlust för Brynäs IF med 3-1. Det innebär att Brynäs inte bara behöver vinna för att fortsätta sin resa. De måste även slå den målskillnad som just nu talar för HC Trinec. 

Detta tror vi kommer bädda för en match där Brynäs inte har mycket att göra än att trycka sig framåt. HC Trinec lär vara beredda för ett offensivt Brynäs. Frågan är mest om de kommer att kunna hålla Gävle-laget undan från sin defensiva zon!

  • Speltips: Brynäs gör 3 mål först
  • Odds: 2.17
  • Bettingsida: bet365

Se även: Tre kronors trupp & spelare till OS 2018

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

200% upp till 1000 KR

2. Unibet

100% vinstboost på ditt första spel

3. MrGreen

100% upp till 2000 KR

4. LeoVegas

Sätt in 100kr spela för 500kr + en pizza

5. ComeOn

Spela utan konto

6. SpeedyBet

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18

Unibet

Insättning med Swish
x

Sponsrat innehåll | 18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se