NYHETER

Är du redo inför premiären av Handbolls-EM 2018? Kolla in hur du sänder Sverige första match mot Island. 

Streama matchen

Den streamsida som kommer att sända Sveriges matcher från handbolls-EM 2018 är Unibet. Där har de samlat alla live streams som finns för alla matcher under tuneringen. Det innebär att du kan använda deras tjänst Unibet TV för att följa hela EM i handboll.

För att kunna streama Sverige mot Islans i premiären så behöver du först och främst ett konto. Ett konto är helt att skapa. Men är det verkligen möjligt att se Sverige – Island stream ? Nja, för det är dessvärre inte . Det krävs nämligen att du har minst 100 kronor på ditt konto för låsa upp alla live streams.

Dessa pengar kommer däremot inte gå åt för att du sänder handbolls-EM 2018 streams. Istället är tanken att du ska använda dessa pengar för att spela på odds med.

Så sänder du Sverige – Island

1.Gå till Unibet
2. Skapa ett konto
3. Gör insättning & spela på odds
4. Gå till Unibet TV
5. Börja streama Sverige - Island

TV

Matchen kommer även att sändas på svensk TV. Den TV-kanal som kommer sända Sverige – Island live från handbolls-EM 2018 är TV3.

Där kommer man att erbjuda en live sändning av matchen med svenska expertkommentatorer. TV3 kommer även bjuda på ett försnack. Där kommer de att gå genom Sveriges chanser att vinna matchen mot Island. Dessutom kommer de följa upp med generellt snack om hela tuneringen som spelas i Kroatien.

  • Kanal: TV3
  • Sändningsstart: 17:30
  • Kommentatorer: Robert Perlskog & Claes Hellgren

Som vanligt hänger mycket på Lukas Nilssons axlar. Kan ha bli en nyckelspelare under hela EM?

Inför premiären

Premiärmatchen i EM mot Island kommer bli den viktigaste matchen för den tillsynes nya förbundskapten - Kristján Andrésson. Han tog över Sveriges landslag i handboll år 2016, men har rötter i Island.

Båda Kristján Andrésson föräldrar är nämligen från Island, och själv har Kristján spelat omkring 13 matcher från Islands landslag. Inte minst under OS 2004.

Med andra ord så borde den Sverige förbundskapten ha god koll på Island. Kanske kan det hjälpa Sverige till en vinst i premiärern mot Island.

När det kommer till vilka spelare som Sverige kommer att ha med i sin trupp, så finns det inget som tyder på något överraskande. Den svenska truppen verkar vara fulltaglig, och inga skador eller sjukdommar finns i skrivande stund.

Sveriges lag inför matchen mot Island:

Målvakter: Andreas Palicka & Mikael Appelgren

Utespelare: Jerry Tollbrin, Hampus Wanne, Niclas Ekberg, Mattias Zachrisson, Lukas Nilsson, Simon Jeppsson, Phillip Henningsson, Johan Jakobsson, Albin Lagergren, Jim Gottfridsson, Linus Arnesson, Jesper Nielsen, Fredric Pettersson, & Max Darj

Sverige i handbolls-EM 2018

Sverige – Island: Odds & speltips

Det är ingen direkt slump att det är Sverige som har lägst odds inför matchen mot Island. Det isländska handbollslaget har under en lång tid varit en stark nation.

Däremot har deras tillväxt av nya spelare avtagit de senaste åren. Vi ser en allt svagare trupp under 2018 än vad vi gjorde för fem år sedan.

Ska du spela på odds inför Sverige – Island så rekommenderar vi dig att välja en svensk seger.

Nedan så ser du vilka odds som Unibet valt att erbjuda inför matchen. Du kan då välja att streama & spela på Sverige – Island samtidigt. Den enda sajter som krävs är Unibet.

  • Sverige vinner – 1.29
  • Oavgjort – 11.50
  • Island vinner – 5.00

Observera gärna att dessa odds är hämtade från bettingsidan 11:00, den 12/1. Det innebär att oddsen kan ändras till både din för- eller nackdel tills matchen startar.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

200% upp till 1000 KR

2. Unibet

100% vinstboost på ditt första spel

3. MrGreen

100% upp till 2000 KR

4. LeoVegas

Sätt in 100kr spela för 500kr + en pizza

5. ComeOn

Spela utan konto

6. SpeedyBet

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18

Unibet

Insättning med Swish
x

Sponsrat innehåll | 18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se