Streama Sverige - Ungern
NYHETER

Hitta din live stream till Sverige - Ungern i handbolls-EM 2020.

Streama Sverige – Ungern online

För att streama Sverige – Ungern i handbolls-EM behöver du bara gå in på Bet365, skapa ett konto och göra en insättning på minst 50 kronor. Då låser du upp sajtens alla livesändningar, och kan således se handboll från EM och även andra mästerskap.

Om du vill är det bara att plocka ut dina pengar så fort matchen eller mästerskapet är färdigspelat. Du behöver dock ha minst 1 krona på kontot för att kunna titta på streams.

Det går att se Sverige – Ungern live från valfri plattform. Du kan se matchen från mobil, dator eller surfplatta. Du kan se landskampen med bra bildkvalitet och med bra ljud.

  • 1. Gå in på Bet365.com
  • 2. Skapa ett konto och gör en insättning (minst 50 kronor)
  • 3. Titta på Sverige - Ungern via live stream!

Titta på Sverige – Ungern på TV

Det är även så att du kan titta på Sverige – Ungern på TV. Matchen sänds i TV6, vilket även varit fallet i Sveriges tidigare matcher i handbolls-EM.

Matchstart är 20:30, men redan klockan 15:55 börjar TV6 sina handbollssändningar idag. Först får vi se Portugal möta Slovenien och därefter ställs Norge mot Island, innan kanalen klockan 19:55 börjar snacka upp Sveriges match mot Ungern.

Du som inte har TV6 men ändå vill se matchen på TV-skärmen kan enkelt koppla din live stream från datorn till TV:n med hjälp av HDMI-kabel.

  • Kanal: TV6
  • Matchstart: 20:30

Inför matchen

Sverige är som bekant redan utslagna ur handbolls-EM, trots två matcher kvar att spela. Ett fiasko för svensk del, och särskilt förlusterna mot Slovenien samt Portugal – med tio måls marginal (!) – var annat än vad vi förväntat oss.

Nu återstår matcher mot Ungern och Island, där det alltså inte är mycket mer än äran att spela för.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se