Handbolls-EM för damer
NYHETER

Allt om hur du kan titta på Sverige - Serbien live för damer i handbolls-EM 2018!

  • Match: Sverige - Serbien, Grupp A i handbolls-EM för damer, gruppspelsmatch 2
  • Datum & tid: Söndag 2 december 2018, kl. 18:00
  • Plats: Frankrike

Streama Sverige – Serbien live

Att titta på handboll kan du göra på många olika sätt. Det går att se Sverige – Serbien live på plats i Frankrike, men det finns även sätt att titta på matchen direkt hemifrån. Du kan se matchen på TV, men saknar du Tv-kanalen går det att istället kolla på Sverige – Serbien via live stream.

Det är mycket lätt att se live stream av matchen, vilket vi är glada att kunna meddela. Du behöver inte lägga mer än några minuter på att fixa det som behöver ordnas för att kunna se matchen på internet.

För att streama Sverige – Serbien måste du skaffa ett konto på Unibet, då det är den tjänst som visar matchen online på nätet. Skaffa ett konto där, gör en insättning, titta på handbollsmatchen från EM 2018 live!

  • 1. Gå till Unibet
  • 2. Skapa ett konto
  • 3. Gör en insättning på ditt spelkonto
  • 4. Streama Sverige - Serbien live!

Se Sverige – Serbien i handboll på TV

Intresset för att titta på Sverige – Serbien på TV väntas vara stort. TV3 har säkrat rättigheterna att visa handbolls-EM för damer 2018, och det är således där matchen kommer att sändas. Har du kanalen TV3 i ditt utbud kan du därför enkelt titta på matchen direkt från din TV.

Saknar du däremot den kanal som visar matchen (TV3) kan du som sagt titta på Sverige – Serbien via live stream på nätet. Vill du se spelschema och trupp för Sverige över handbolls-EM? Här hittar du allt om mästerskapet, från info om vilka spelare som är uttagna till hur du gör för att streama dam-EM i handboll 2018.

Apropå att streama handbolls-EM. Det går bra att se din Sverige – Serbien live stream från valfri plattform. Du kan med andra ord titta på matchen direkt från mobil/smartphone, dator/laptop eller Ipad/surfplatta. Det går också att koppla sändningen från din dator, exempelvis, till din TV om du föredrar att se matchen på din gissningsvis större TV-skärm.

  • TV-sänds i: TV3
  • Sändningsstart: 17:00 (matchstart 18:00)

Inför matchen

Sverige inledde tyvärr handbolls-EM med en förlust, då Danmark vann mot svenskorna med ett ynka mål. Ni som såg matchen fick se en mycket spännande avslutning, då Danmark ledde matchen med 29-28 samtidigt som Sverige tilldömdes en straff i den allra sista sekunden. Nathalie Hagman klev fram för att kasta, med tydliga förutsättningar: mål och matchen slutade oavgjort, miss och Sverige skulle förlora.

Tyvärr missade Hagman straffen, men nu tar Sverige nya tag när de ställs emot Serbien på söndag 2/12 klockan 18:00. Två dagar senare är det dags för den sista gruppspelsmatchen, mot Polen. Både Serbien och Polen är förhandstippade att hamna sämre än Sverige och Danmark i mästerskapet, och Sverige bör alltså vinna dessa två matcher.

Två lag går vidare från varje grupp. Sverige spelar i Grupp A, och mästerskapet innehåller totalt fyra grupper.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se