Sverige - Ryssland live stream
NYHETER

Hitta din live stream till handbollsmatchen i dam-VM. Sverige - Ryssland, med start 12:30 fredag 6/12.

Streama Sverige – Ryssland live

Det går att streama Sverige – Ryssland online och det är väldigt enkelt. För att titta på matchen direktsänt på nätet behöver du skapa ett konto på Bet365, sätta in minst 50 kronor och sedan är du klar. Det är allt du behöver göra för att se handbollsmatchen.

Bet365 visar nämligen en väldig massa sport på sin sajt, och du kan bland annat streama dam-VM i handboll (alla matcher). Så länge du har minst 1 krona på ditt bettingkonto kommer du åt live streams från alla matcher.

Njut av att titta på Sverige – Ryssland i handboll (damer, VM). Tyvärr får du inga kommentatorer på Bet365 men handboll är så händelserikt att titta på att du nog klarar dig fint utan.

Det går att streama matchen från valfri plattform – titta på din live stream från mobil, dator eller surfplatta!

  • 1. Gå till Bet365
  • 2. Skapa ett konto & sätt in 50 kronor
  • 3. Titta på Sverige - Ryssland live stream!

Titta på Sverige – Ryssland på TV

Naturligtvis sänds matchen på TV. Den kanal som visar Sverige – Ryssland är TV6, och där kan du alltså se dramatiken från de svenska damernas sista gruppspelsmatch i handbolls-VM.

Råkar du möjligen sakna TV6 men ändå vill titta på matchen på TV har vi lösningen för dig. Du kan nämligen koppla din Sverige – Ryssland live stream från valfri plattform till TV. Detta med hjälp av till exempel en HDMI-kabel eller Chromecast.

  • Kanal: TV6
  • Start: 12:30

Inför matchen

Sverige har vunnit alla sina gruppspelsmatcher så här långt, och ställs nu inför sin hittills tuffaste motståndare i en ren gruppfinal.

Även Ryssland har vunnit samtliga av sina matcher, och vi väntar att se oss stor dramatik och spänning med start 12:30 fredagen 6 december. Ryssland har hela 21 måls bättre målskillnad än Sverige, och därför är det Ryssland som vinner på om matchen slutar oavgjort.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se