Portugal - Sverige
NYHETER

Hitta live stream till Sverige - Portugal i handbolls-EM 2020. Matchstart 20:30 fredag 17 januari.

Streama Sverige – Portugal online

Det är väldigt enkelt att hitta bra livesändningar till handbolls-EM. Du behöver bara gå in på bet365.com, skapa ett konto och göra en insättning (lägsta insättningsgräns: 50 kr). När du gjort det får du tillgång till alla sajtens live streams, och alltså bland annat sändningarna av handbolls-EM och Sverige – Portugal.

Bilden och ljudet på din ström är bra, men tyvärr är det inga kommentatorer till matchen. Tack och lov är handboll en väldigt fartfylld sport som ofta är underhållande att titta på, med eller utan kommentatorer.

Det går att koppla upp din Sverige – Portugal live stream från vilken enhet du vill. Titta på matchen från mobil, dator eller surfplatta – du väljer.

  • 1. Gå in på Bet365.com
  • 2. Skapa ett konto och gör en insättning (minst 50 kronor)
  • 3. Titta på Sverige - Portugal via live stream!

Titta på Sverige – Portugal på TV

Naturligtvis sänds även matchen på TV. Kanalen som visar Sverige – Portugal är TV6, och där kan du således se matchen direktsänt. Har du TV6 i ditt utbud så kan du sitta lugn i båten, bläddra fram den på din TV och titta på matchen.

Matchen börjar klockan 20:30, men TV6 börjar visa handboll redan 15:55 under fredagen. Först ställs Slovenien mot Island och därefter är det Norge som möter Ungern, innan det väntar ett uppsnack och till slut matchstart för Sveriges match. Då är det bara att titta på landslaget och hoppas på vinst.

Råkar du sakna TV6 men vill ändå se matchen på TV kan du koppla den Sverige – Portugal live stream du har igång på datorn till din TV med hjälp av en HDMI-kabel.

  • Kanal: TV6
  • Matchstart: 20:30

Inför matchen

Gruppspelet är avslutat och det var väl sådär för svensk del, varken mer eller mindre. Det blev seger mot Schweiz och Polen men en tråkig förlust mot Slovenien.

Nu väntar huvudrundan, och Sverige ställs först och främst mot Portugal. Portugal kom likt Sverige 2:a i sin grupp, bakom Norge.

Precis som Sverige kommer Portugal in i huvudrundan med 0 poäng, då de förlorade sin match mot Norge medan vi förlorade mot Slovenien. Att Portugal ens är med i huvudrundan är en stor skräll. Nationen slog ut Frankrike, vilket få hade räknat med på förhand.

Blågul seger?

Sverige är favoriter att vinna denna match, men man ska aldrig ta ut något i förskott. Portugal vann som bekant över självaste Frankrike, och då kan de lika gärna besegra oss.

Tittar vi på oddsen är chansen att Portugal vinner hur som helst rätt låg. Sverige som vinnare står i 1.25 gånger pengarna, medan oddset på Portugal är 3.75 gånger insatsen.

Oddsen här hämtade från Bet365.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se