Streama Sverige - Polen: Se matchen via live stream

Vill du streama Sverige – Polen i handbolls-EM för herrar? Läs om hur du gör för att se när Sverige spelar sin tredje och sista gruppspelsmatch, tisdag den 14 januari!

Det kommer att vara ett stort intresse för att se handbollsmatchen Sverige – Polen via live stream, när nationerna möts i match tre i gruppspelet av handbolls-EM för herrar 2020. Det blir en spännande match att titta på, när Sverige är pressat att vinna för att vara säkra på avancemang.

På andra sidan står redan ganska så avsågade Polen, som inte har någon realistisk chans att gå vidare. Ni som vill streama Sverige – Polen kan läsa om hur ni går tillväga i denna artikel.

Vill du titta på Sverige – Polen (handbolls-EM)? Gör det på Bet365!

Streama herr-EM i handboll på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Sverige – Polen online

Vår rekommendation för dig som vill se Polen – Sverige online är att du skaffar ett konto på Bet365, då de sänder alla matcher från handbolls-EM direkt. När du skapat ett konto och satt in minst 50 kronor kan du enkelt navigera dig till livesändningen av Sverige – Polen.

Du kan koppla upp din live stream från valfri enhet. Det går att kolla på matchen från dator/laptop, surfplatta/Ipad eller mobiltelefon/smartphone.

Matchen sänds med bra bild och bra ljudkvalitet. Dock får du inte med dig några kommentatorer till sändningen, så vi får hoppas att matchen i sig är underhållande.

  • 1. Gå in på Bet365:s hemsida
  • 2. Skapa ett konto och gör en insättning (minst 50 kronor)
  • 3. Titta på Sverige – Polen via live stream!

Titta på Sverige – Polen på TV

Matchen kommer, likt Sveriges tidigare matcher i handbolls-EM, att visas på TV6. Där kan du se matchen direktsänt, och att kolla på TV är enligt de flesta det bästa sättet att se mästerskapsmatcher och annat.

Upplevelsen du får av en TV-sändning är en annan än den som kommer när du tittar på en liten mobil- eller datorskärm. Visst är det allra bästa kanske att se matchen på plats på arenan, men det är inte alltid möjligt. Då är TV det perfekta alternativet.

Det finns faktiskt ett sätt att se matchen på TV-skärmen även för dig som saknar TV6. Matchen visas som sagt direktsänt på Bet365, och tittar du på Bet365 med datorn kan du koppla sändningen till TV-skärmen med hjälp av HDMI-kabel. Då överförs sändningen till TV:n.

  • Kanal: TV6
  • Sändningsstart: 19:45
  • Matchstart: 20:30

Inför matchen

Sverige åkte på en liten mina under söndagen, när Slovenien blev för tuffa i en tät och målsnål match. I minut 54:43 var ställningen 19-20, och det dröjde ända fram till 59:40 innan något av lagen kunde göra mål. Då var det Slovenien som fastställde slutresultatet 19-21 på straff.

En besvikelse att förlora givetvis, men det allra mesta tyder ändå på att Sverige tar sig vidare. Tabellen i detta nu ser ut som följande (de två bästa lagen går vidare):

1 Slovenien, 4 poäng, +5

2 Sverige, 2 poäng, +11

3 Schweiz, 2 poäng, -6

4 Polen, 0 poäng, -10

För att Sverige inte ska gå vidare krävs det förlust mot gruppens sämsta lag, Polen, samtidigt som Schweiz tar igen 17 mål i målskillnad under samma dag som man möter gruppens bästa lag, Slovenien.

Hur har det gått hittills?

Sverige och Polen har spelat två matcher var i handbolls-EM, med olika utfall. Nedan kan ni se resultaten från tidigare matcher i Grupp F.

Omgång 1

Slovenien – Polen 26 – 23

Sverige – Schweiz 34 – 21

Omgång 2

Schweiz – Polen 31 – 24

Sverige – Slovenien 19 – 21