Sverige - Frankrike i handbolls-EM 2018 för damer
NYHETER

Se hur du gör för att titta på Sverige - Frankrike via live stream! Viktig match i handbolls-EM 2018 för de svenska damerna.

  • Match: Sverige - Frankrike, Grupp 1 i handbolls-EM för damer, match 2 i det andra gruppspelet
  • Datum & tid: Söndag 9 december 2018, kl. 15:00
  • Plats: Frankrike

Matchen skulle egentligen ha spelats under lördagen, men sköts upp till söndag, 9 december klockan 15:00.

Streama Sverige – Frankrike live

Det är möjligt att titta på handbolls-EM live på plats, att se handboll på TV eller att se matcher online. Genom att på matcher via nätet kan du streama Sverige – Frankrike direkt från TV-soffan. Titta på matchen online via live stream, och luta dig tillbaka för att se Isabella Gulldén med flera kasta in bollar i nätet.

Det är oerhört enkelt att se Sverige – Frankrike via live stream, vilket gläder oss. Allt du behöver göra för att streama matchen är att lägga några minuter framför datorn. Sedan har du allt som krävs för att se matchen via internet.

Om du planerar att streama Sverige – Frankrike behöver du ordna ett konto på Unibet, då de sänder matchen live på nätet. Skapa ett konto, sätt in pengar och titta på handboll från EM 2018 live i stor utsträckning! Du kan se Sverige – Frankrike och alla andra matcher från handbolls-EM.

  • 1. Gå in till Unibet
  • 2. Skapa ett konto på sidan
  • 3. Gör en insättning på kontot
  • 4. Streama Sverige - Frankrike live!

Titta på Sverige – Frankrike i handboll på TV

Oerhört många människor över hela landet kommer att vilja titta på Sverige – Frankrike på TV. TV3 är den kanal som sänder handbolls-EM 2018 för damer, och därför kommer matchen naturligtvis att visas där. Sitter du på TV3 i ditt kanalutbud är det alltså bara att starta matchen och att titta på den direkt på TV.

Är du utan den kanal där matchen sänds (TV3) går det ändå bra att se Sverige – Frankrike live. Det är lätt att hitta live stream på nätet. Som sagt är det på Unibet du kan kolla matchen online.

Du kan se din Sverige – Frankrike live stream från valfri plattform. Det går att koppla upp matchen från dator, mobil eller surfplatta, och från den enhet du väljer kan du om du önskar dessutom koppla matchen till din TV.

  • TV-sänds i: TV3
  • Sändningsstart: 14:00 (matchstart 15:00)

Inför matchen

Sverige kvalificerade sig från gruppspel 1, och är nu inne i gruppspel 2. Detta gruppspel fick en bitter start för svenskorna, som förlorade med 30-28 mot Montenegro.

Nu behöver Sverige antagligen vinna mot både Frankrike och Ryssland för att gå vidare. Både Frankrike och Ryssland är tippade att gå långt i turneringen, och detta utgångsläge för Sverige är långtifrån bra. Två lag går alltså vidare från gruppen bestående av Sverige, Montenegro, Frankrike och Ryssland.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se