Sverige - Danmark.
NYHETER

Dam-EM 2018 drar igång! Läs om hur du gör för att titta på Sverige - Danmark live på nätet!

  • Match: Danmark - Sverige, Grupp A i handbolls-EM för damer, match 1
  • Datum & tid: Fredag 30 november 2018, kl. 21:00
  • Stad och plats: Nantes, Frankrike

Se Sverige – Danmark via live stream

Det finns massor av olika sätt att titta på handboll likt annan sport. Du kan se matcherna på plats eller på TV. Är du utan möjlighet att se matchen från arenan och saknar du även den Tv-kanal som visar matchen, kan du titta via live stream.

Vi kan glädja er med att det är både enkelt och smidigt att streama Sverige – Danmark online på nätet. Allt ni behöver göra är att skaffa ett konto på Unibet, och sätta in en liten summa pengar, för att titta på matchen live. Det räcker alltså att du har ett konto med pengar på, för att kunna se alla matcher från handbolls-EM för damer.

Leta dig rätt in på Unibet:s hemsida och skapa dig ditt konto, gör en insättning och se matchen. Så länge du har pengar på kontot kan du se handbolls-VM i hur hög utsträckning du vill. Kvaliteten på bilden är bra på din Sverige – Danmark live stream.

  • 1. Gå till Unibet
  • 2. Bli medlem
  • 3. Sätt in pengar på ditt spelkonto
  • 4. Streama Sverige - Danmark live!

Se Sverige – Danmark i handboll

Det är många som kommer att vilja titta på Sverige – Danmark i handbolls-EM. Äntligen är det dags för ett nytt mästerskap som kommer att fängsla hela det svenska folket att sitta och titta på TV. När man kollar på handboll vet man att man alltid får se fart och fläkt, engagemang och allt som oftast spännande matcher. Inte mycket kan slå spänningen i att se en handbollsmatch som tickar upp mot slutminuterna där resultatet är oavgjort. För att få en fullständigt guide över mästerskapet, alltifrån spelschema, Sveriges trupp till hur du kan streama handbolls-EM 2018 för damer, kan du gå in på länken.

Den Tv-kanal som sänder matchen direkt är TV3, och även om det är en stor kanal är det inte alla som har den i sitt utbud. Därför är det välkommet att istället streama matchen via Unibet.

Det är möjligt att se Sverige – Danmark stream från dator, mobil men eller surfplatta. Titta på matchen live från iPhone, iPad eller Android. Har du en HDMI-kabel eller Chromecast kan du dessutom koppla sändningen till din TV.

  • TV-sänds i: TV3
  • Sändningsstart: 20:00

Inför matchen

Sverige är en av de outsiders som kan utmana om att gå långt i handbolls-EM. Norge får gälla som de stora favoriterna och många spelbolag ger nästan så lågt som 2 gånger pengarna på ett spel på Norge som guldvinnare.

Andrahandsfavoriten är Frankrike, som är en stark handbollsnation och har den stora fördelen att spela på hemmaplan. Bakom Norge och Frankrike heter utmanarna Holland, Ryssland, Rumänien och så Danmark och Sverige.

I Sveriges grupp, Grupp A, spelar Danmark, Serbien och Polen. Båda 1:an och 2:an går vidare.

Sverige har flera duktiga spelare i sitt landslag. När vi tittar på Danmark – Sverige live får vi se Isabella Gulldén, Louise ”Loui” Sand och Jamina Roberts forsa fram och skjuta in mål åt Sverige.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se