NYHETER

Kolla in hur du kan följa med i kvartsfinalen mellan Norge & Ryssland!

  • Matchstart: Den 12/12, kl. 20:30
  • Arena: GETEC Arena, Tyskland
  • Live stream: bet365
  • TV: Eurosport 1

Se Norge – Ryssland live

När det spelas handbolls-VM för damer så kommer matcherna att sändas hos bet365. Detta är en sajt som hela tiden blandar live streams med riktigt bra odds.

Det innebär att du både kan streama Norge – Ryssland, och samtidigt även kunna spela på odds i matchen. Det är något som många i Sverige gärna gör, och uppskattar att det finns en sida som erbjuder båda delarna.

Du kan se din Norge – Ryssland live stream inne hos bet365. Där kan du ta hjälp av den enhet som du trivs bäst med. Vilket innebär att du kan se matchen live via TV, mobil, dator eller surfplatta.

Vi tycker själva att det är bästa knepet att streama Norge – Ryssland i kvartsfinalen av handbolls-VM för damer hos bet365. Det enda som krävs av dig som är medlem, och vill kunna se matchen är att du är en aktiv spelare.

Att visa att du är en aktiv spelare inne hos bet365 är inte svårt. Du kan göra det genom att ha minst 50 kronor på ditt spelkonto, alternativt spelat på odds under de senaste 24 timmar. Gör du något av dessa alternativ så har du gjort det som krävs för att låsa upp de live streams från damernas handbolls-VM 2017.

Det är även möjligt att se matchen direkt på din TV. Den kanal som kommer att visa matchen är Eurosport 1. En kanal som många i Sverige har ingående i sitt kanalpaket.

För att förtydliga hur du kan hitta en live sändning från matchen mellan Norge – Ryssland så har vi några punkter här nedanför. Dessa punkter är egentligen allt du behöver för att sedan kunna se kvartsfinalen.

  • Gå vidare till bet365
  • Skapa konto eller logga in
  • Ha 50 kr på konto, eller spela på odds
  • Börja streama Norge - Ryssland

ryssland handboll

Drömfinal mellan Norge & Sverige?

Vi på Sportal kan inte låta bli att redan blicka fram mot den potientiella finalen som kan spelas mellan Sverige – Norge. Detta kommer hända om båda landslagen vinner sina kvarts-, och semifinaler i handbolls-VM.

Där kommer vi hålla tummarna lite extra för att Norge ska slå ut ryskorna ur handbolls-VM, för att sedan kunna ställas mot Sverige.

Senaste matchen som spelades mellan Norge och Sverige var under gruppspelet av handbolls-VM. En match som Sverige lite smått förvånade vann.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.5

100 % bonus upp till 1 000 kr

1. Betsson

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.8

Upp till 1 000 kr extra

2. Nordicbet
1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

3. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

4. MrGreen

Regler & villkor

Spela utan konto & Swish

5. Hajper

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se