NYHETER

Kolla in vilka damlandslag som står inför kvartsfinalerna i handbolls-VM 2017!

Alla kvartsfinalmatcher

Här hittar du ett litet schema med de matcher som väntar i handbolls-VM. 3 av 8 landslag kommer från skandinavien, och 8 av 8 lag kommer från Europa.

Sverige - Danmark

Uppdatering: Sverige vann sin kvartsfinalsmatch mot Danmark. Nu väntar Frankrike i semifinal. Läs här hur du kan se Sverige - Frankrike stream!

Sverige tog sig till kvartsfinal genom att slå ut Slovenien i åttondelsfinal. Det blev en ganska övertygande seger med hela 33-21. Sverige har under de senaste två matcherna visat upp god form. Först att slå VM-guldsfavoriten Norge, och sedan slå Slovenien med betryggande siffror.

Även Danmark har visat prov på bra spel. Senaste matchen så slog man ut tyskorna som ses som en av kandidaterna till guldet.

Frankrike - Montenegro

  • Datum: Tisdag, 12 december
  • Tid: 20:30
  • Plats: Arena Leipzig, Tyskland
  • Live stream: bet365

Frankrike är klara favoriter att vinna matchen mot Montenegro. Frankrike ligger en bra nivå över sina motståndare, och kommer troligtvis ta sig enkelt mot semifinal.

Extra intressant är denna match för svensk del. Skulle Sverige ta sig vidare mot Danmark så kommer det bli antingen Frankrike eller Montenegro som väntar i semifinalen av damernas handbolls-VM.

Åttondelsfinaler   Kvartsfinaler   Semifinaler   Final
                                   
B1   Sverige 33  
A4   Slovenien 21     B1   Sverige    
D3   Tyskland 17     C2   Danmark    
C2   Danmark 21              
B3   Ungern 26              
A2   Frankrike 29     A2   Frankrike  
D1   Serbien 29     C4   Montenegro    
C4   Montenegro 31            
A1   Rumänien 27            
B4   Tjeckien 28     B4   Tjeckien    
C3   Japan       D2   Nederländerna    
D2   Nederländerna              
A3   Spanien                
B2   Norge       B2   Norge     Bronsmatch
C1   Ryssland (e.fl.) 36     C1   Ryssland    

Tjeckien - Nederländerna

  • Datum: Tisdag, 13 december
  • Tid: 17:30
  • Plats: GETEC Arena, Tyskland
  • Live stream: bet365

Även här kommer det bjudas på en match där det finns en David och en Goliat. Noderländerna är här klara favoriter, och enligt spelbolagen så kommer detta bli den enklaste kvartsfinalen för ett damlandslag. Holland har nämligen endast 1.18 i odds på att vinna matchen.

Holland är även ett lag som tippats till att bli ett av två finallag under handbolls-VM för damer. Tjeckien är nog nöjda om de klarar sig från matchen med hedern i behåll.

Norge - Ryssland

Den sista kvartsfinalen som kommer att spelas under handbolls-VM för damer 2018 är Norge mot Ryssland. Detta är nog den match som vi skulle anse vara mest intressann utöver Sverige – Danmark.

Dessa två lag hade lika gärna kunnat göra upp i en final, men redan nu möts lagen mot varandra. Vi på Sportal hoppas att Norge kan slå ut ryskorna, för att sedan komma till en dröm-final mot Sverige.

Kollar vi till oddsen som finns inför matchen så ser vi att Norge är det lag som förväntas vinna. Däremot har Ryssland ett betydligt lägre odds än vad Sverige hade när man spelade mot Norge.

Observa att du kan streama matcher från handbolls-VM 2018 för damer hos bet365!

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

200% upp till 1000 KR

2. Unibet

100% vinstboost på ditt första spel

3. MrGreen

100% upp till 2000 KR

4. LeoVegas

Sätt in 100kr spela för 500kr + en pizza

5. ComeOn

Spela utan konto

6. SpeedyBet

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18

Unibet

Insättning med Swish
x

Sponsrat innehåll | 18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se