handbollsspelare i ifk kristianstad
NYHETER

Schemat och TV-tider är fastställda för IFK Kristianstads väg till Champions Leagues finalspel. 

Det har nu blivit klart om vilka datum och spelschema som gäller för IFK Kristianstad i Champions League. Likt som i fotboll så finns Champions League även inom handboll. Tuneringarna är ganska lika, och det är Europas bästa lag som gör upp om guldet.

Vårt svenska hopp i Champions League i handboll är IFK Kristianstad. De har precis fått fram sitt program i tuneringen och har nu klart för sig vilka de kommer att möta.

Är du intresserad av att se matcherna som IFK Kristianstad kommer att spela i Champions League i handboll, så kan det vara bra att se vårt schema. Där har vi samlat de matcher som snart kommer vara aktuella för IFK Kristianstad att spela.

handboll sverige kristianstad

Tider & schema för IFK Kristianstad

Motståndet för IFK Kristianstad i Champions League 2017/2018 är inte det enklaste. Mot sig har de flera stora lag som i flera fall dominerar handbollen i Europa. Exempel på lag som IFK Kristianstad kommer att ha svårt med är t.ex. Barcelona och Zagreb.

Matcherna i Champions League i handboll kommer att starta omkring den 16 september, och då förväntas många handbollsintresserade människor i Sverige att streama handboll online.

Se till att du är beredd innan schemat av IFK Kristianstads Champions League matcher börjar.

Söndag 16/9, 16.00: IFK Kristianstad – Zagreb.
Söndag 23/9 (tid ej bekräftad): Barcelona – IFK Kristianstad.
Söndag 1/10, 17.00: Pick Szeged – IFK Kristianstad.
Lördag 7/10, 17.30: IFK Kristianstad – Rhein-Neckar Löwen.
Lördag 14/10, 17.30: Nantes – IFK Kristianstad.

Dessa matcher kommer att spelas i ett gruppspel där lagen tävlar om att ta sig vidare i Champions League och finalspelet.

Vi bedömmer att chanserna för IFK Kristianstad är hyfsade. De är inte helt uträknade, samtidigt som de heller inte hålls som favoriter i deras gruppspel.

streama handboll

Se handboll streams online

Det går helt klart bra för dig att följa handboll direkt i din tv, eller via en live stream i din dator och mobil.

Många i Sverige har känt på fördelarna med att kunna streama handboll gratis online. Det finns lite olika knep för dig att få tillgång till matcher i Elitserien eller i Champions League i handboll.

Vi har samlat en hel del hjälp för dig som vill kunna få tillgång till live streams från handboll. Där kan du läsa mer om vilka ligor eller tuneringar som du kan följa live direkt på nätet.

Sedan är det bara för dig att ta hjälp av vårt spelschema för att inte missa några matcher som IFK Kristianstad kommer att spela i Champions League 2017/2018.

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Gå till Bet365

bet365

2. Öppna konto

Opret en konto og Stream fodbold live

3. Titta på fotboll

green-icon-3

Villkor gäller - IP restruktioner anpassas - Behöver pengar på kontot - 18+