Skellefteå - Färjestad live stream shl
NYHETER

Hitta en live stream från matchen mellan Skellefteå och Färjestad direkt.

Skellefteå – Färjestad online stream

Letar du efter en Skellefteå – Färjestad stream har du säkert lite olika krav. De allra flesta är ute efter en live stream med bra bild och som är lättillgänglig. De som sänder hela SHL via live stream är inga mindre än Cmore.

  • Nedsläpp: Måndag 30 december kl. 19:00
  • Spelplats: Skellefteå Kraft Arena, Skellefteå
  • Visas hos: Cmore hockey

En väldigt enkel live stream att använda och som dessutom erbjuder sina tittare väldigt bra bild. När alla omgångar från SHL dessutom är samlade på ett och samma ställe kan det inte bli så mycket bättre.

Det som krävs för att kunna se en Skellefteå – Färjestad stream online är ett konto hos streamingtjänsten. Sedan krävs det även att du har en aktiv prenumeration på deras sportabonnemang. Det är alltså inte en gratis Skellefteå – Färjestad stream online.

För dig som inte befinner dig i Sverige finns det en annan streamingtjänst som erbjuder massvis av hockey att titta på. Det är spelbolaget bet365 som låter sina spelare följa massvis av matcher direkt på deras sajt.

Skapa ett konto på bettingsajten och sätt sedan in femtio spänn. Sedan är det bara att starta upp önskad match och följa live streamen.

Powerplay avgör årets sista match

Skellefteå vann mot Örebro med hela 7-0 senast de spelade på hemmaplan. Nu såg det visserligen ut som Örebro ställt ut skridskorna i den matchen och de bör förvänta sig ett tuffare motstånd under måndagskvällen.

Vi tror att det som kommer bli avgörande är spel i numerärt överläge. En spelform som Skellefteå, med Jocke Lindström i spetsen, varit otroligt skickliga i. Detsamma gäller Färjestad som har ett fruktat powerplay.

Det lag som håller sig borta från utvisningsbåset kommer förmodligen att stå som vinnare när den feta damen sjunger i Skellefteå Kraft Arena.

Kom igång med en live stream i god tid så du inte missar något från hockeytokiga Skellefteå.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se