NYHETER

Emil Forsberg ser ut att ha gjort sin sista match i RB Leipzig.


Emil Forsberg skrev på för RB Leipzig i januari 2015, ett klubbval som kritiserades av många. Varför gå till en andraliga när man har anbud från förstaligaklubbar i Belgien, Holland med mera?

Men valet att gå till Leipzig visade sig vara allt annat än dåligt. Forsberg växte snabbt ut till att bli en nyckelspelare i klubben, och säsongen 2015-16 lyckades man nå uppflyttning till Bundesliga. Samma säsong blev Forsberg utsedd till Bundesliga 2:s bäste spelare.

I Bundesliga blev det sedan en tredjeplats för klubben första året, och 8 mål och 22 assist för Forsberg. Sommaren 2017 ryktades han till klubbar som Milan, Arsenal och Liverpool, men trots hans vilja att lämna klubben vägrade Leipzig att släppa honom.

– Det finns intresse från några av världens största klubbar, men jag har meddelat dem att det inte blir något, sade Forsbergs agent Hasan Cetinkaya till Aftonbladet. Ledningen i Leipzig får leva med att de förstör Emils drömmar.

”Tack för allt”

Nu, nästan ett år senare, kan det dock vara så att Emil Forsberg till slut är på väg bort från klubben på riktigt. I helgens ligamatch mot Hoffenheim fick Emil Forsberg rött kort direkt sedan hans arm hamnat i motståndaren Florian Grillitschs ansikte, och ”Foppa” kan komma att stängas av för de återstående tre matcherna.

Därför är nu frågan om Hoffenheim-matchen visar sig vara Forsbergs sista framträdande för klubben. I ett meddelande på Twitter skriver Emil Forsberg nämligen ”Thanks for everything”, ”Tack för allt”. Detta utan att närmare gå in på vad han syftar på.

Spekulationerna om att han tackar för sig i Leipzig har efter tweeten vaknat direkt, och kommentersfältet är fullt av kommentarer som ”Välkommen till Arsenal grabben” och ”Välkommen till Milan”. Det finns även en del Malmösupportrar som hoppas att han är på väg till MFF, men de får nog hålla sig i några år.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se