Ronaldo är en av spelarna som representerat Milan OCH Inter.
NYHETER

Hur många spelare kan du nämna som representerat både Milan och Inter?

Den arena Milan och Inter delar är döpt efter en anfallare som representerade båda klubbarna, Inter från 1927 till 1940 och Milan från 1940 till 1942. Den spelaren var den andre spelaren att representera båda lagen, men därefter har vi genom åren fått se 35 lirare som gjort detsamma.

Några har gjort direkta övergångar från den ena klubben till den andra, men de flesta har spenderat några år på annat håll däremellan. En argentinare var så pass fräck att han först spelade för Inter, något år senare för Milan och ytterligare något år därefter återigen för Inter.

Två av spelarna som var som viktigast för Milans stora framgångar under mitten av 00-talet spelade under sina unga dagar för Inter, vilket ni kanske redan har koll på.

Om ni vill se lagen mätas mot varandra, kan vi varmt rekommendera er att följa länken och läsa hitta en Inter - Milan live stream 9/2.

Bland alla dessa 37 namn finns flera som tillhört världens allra bästa spelare, men också en del doldisar. Det är nog till exempel bara de mest hängivna fansen som kommer ihåg försvararen som var utlånad från Inter till Milan säsongen 2013-14, men som bara gjorde 4 matcher och inte satte mycket av något avtryck.

Din uppgift är nu alltså att namnge så många spelare du kan komma på som gjort det förbjudna att representera båda klubbar. Till din hjälp kan du se mellan vilka årtal spelaren spelat för varje klubb, och vilken position var och en av spelarna har.

Lycka till, och tveka inte att utmana vänner eller familj! Tveka heller inte att pröva lyckan i något annat av våra quiz!

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se