Alla målskyttar i El Clásico sedan 2008.
NYHETER

Hur många av målgörarna från El Clásico kommer du ihåg? Testa dig själv i vårt kunskapsquiz!

Många spelare har kommit och gått hos Barcelona och Real Madrid. Vilka två spelare gjort flest mål i el clásicos på senare år är inte så svårt att gissa, men har ni koll på alla 38 spelare som gjort mål i clásicos från säsongen 2008-09 till 2017-18? Det är mycket svårare.

Under de tio år som gick från sommaren 2008 till sommaren 2018 hann hela 38 spelare med att hitta nätet i El Clásico. De fem mest frekventa målskyttarna var alla anfallare/yttrar, men på sjätte plats finner vi faktiskt en mittback från Real Madrid.

Testa er på quizet lagom så här några dagar innan vi får se El Clásico spelas på Santiago Bernabeu!

Notera! Målen från de clásicos som spelats under säsongen 2018-19 (Coutinho, Arturo Vidal, Lucas Vázquez och Malcom) har inte inkluderats.

Tränarna som kommit och gått sedan 2008 är bland annat Pep Guardiola, Luis Enríque och Tata Martino för Barcelonas del, medan Real Madrid haft bland annat José Mourinho, Carlo Ancelotti och Julen Lopetegui.

Spelarna är däremot betydligt fler, men i detta quiz har vi begränsat oss till vilka spelare som hittat nätet i ett clásico. Quizet går till som så att ni skriver in spelarens namn, och om det är korrekt så får ni automatiskt ett poäng samtidigt som namnet dyker upp på listan. Skriver ni fel namn händer ingenting, utan ni får sudda och testa att skriva in någon annan spelare.

Ni är även mer än välkomna att testa något annat av alla våra fotbollsquiz, vilka ni finner i listan nedan:

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se