Claesson, Toivonen och Granqvist.
NYHETER

Testa vårt fotbollsquiz, med 7 frågor om aktuella händelser!

Testa dina kunskaper i vårt Fotbollsquiz! Här har vi skrivit ihop 7 frågor om främst aktuella händelser från fotbollens värld!

Året 2018 går mot sitt slut, men idrottsåret – eller säsongen – fortsätter i nästan ett halvår till. Juventus och PSG fortsätter sin jakt på att gå obesegrade säsongen igenom, och vi kan nog även räkna med att se de två storklubbarna i fajten om Champions League-titeln senare i vår. Även Barcelona, Bayern München och Manchester City är lag som väntas slåss om guldet i Europas mest prestigefyllda klubblagsturnering.

Tråkigare är det för Inter, Napoli och Shakhtar Donetsk, som åkte ur Champions League och nu får de istället sikta på att nå framgångar i Europa League. 

Lionel Messi fortsätter att göra mål för Barcelona, och Cristiano Ronaldo går inte särskilt dåligt i sin nya klubb Juventus han heller. Neymar och Kylian Mbappé fortsätter samtidigt att dominera Ligue 1 med PSG.

I Premier League har vi fått se ett mycket starkt Manchester City men ett lika svagt Manchester United, där José Mourinho till slut fick sparken. Trots att City varit närmast felfria är det ändå Liverpool som toppar tabellen så här långt.

Real Madrid har gått dåligt den här säsongen, och ligger först på fjärde plats. Avsaknden av Cristiano Ronaldo har visat sig blivit större än klubben kunnat ana, och president Florentino Pérez ångrar möjligen att han inte värvade in något nyförvärv under sommaren. 

 

 

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se