Piatek och Romagnoli
NYHETER

Testa er själva i vårt fotbollsquiz! 7 frågor gällande aktuella fotbollshändelser!

Januari innebär som alltid massor av övergångar. En av de värvningarna som fått bäst och snabbast effekt är stjärnskottet Krzysztof Piątek, som gått till Milan. Inte många kände till den unge polske anfallaren inför säsongen, men i vår fotbollspodd "Joga Bonito" som publicerades den 16 augusti flaggade vi faktiskt för denna då okände talang. Så här sade vi:

”De har en spelare som heter Krzysztof Piątek, som jag inte känt till längre än i några veckor. En ung polack, född 95, som de värvat in från polska klubben Cracovia. Han har öst in mål i polska ligan, gjorde 15 mål på 30 matcher förra säsongen. Debuterade i Cracovias A-lag redan när han var 17 år.

Han har varit ordinarie under träningsmatcherna, och när de mötte Lecce i italienska cupen förra veckan vann dem med 4-0 och Piatek gjorde alla fyra mål. Jag har tittat en del på hans mål, inte bara från den matchen utan även från försäsongen och mål han gjorde i Polen.

När jag ser hans mål ser jag att han är duktig på allt, väldigt allround. Riktigt vass på huvudet, skjuter bra med båda fötterna. Tar bra löpningar, har helt okej teknik. Det är en spelare jag verkligen ser fram emot att följa den här säsongen.

Jag har lagt in honom i startelvan i mitt fantasy team trots att han har den billigaste möjliga prislappen. Ronaldo, Higuaín och Piatek i anfallet.”

Sedan dess har Piątek gått från klarhet till klarhet, och ligger på fjärde plats i Serie A:s skytteliga med 13 baljor. Vilket lag han representerade under hösten? Det är en av frågorna ni ska få besvara i vårt quiz.

Dessutom kommer frågor om Monaco, Liverpool och mycket mer!

 

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se