Gonzalo Higuaín och Cristiano Ronaldo.
NYHETER

Testa er själva i vårt nutidsorienterade fotbollsquiz!

Ny vecka, nytt fotbollsquiz! Testa era kunskaper om veckan som gått, och i fotboll i allmänhet, i vårt fotbollsquiz.

Asiatiska Mästerskapen har börjat, de flesta stora europeiska ligorna har dragit igång igen och landslaget har haft sin januariturné. Vad mer har hänt i fotbollens värld? 

Manchester United slog Tottenham i helgen och Solskjaers smekmånad om United-manager fortsätter. Saman Ghoddos gör det bra för Iran i Asiatiska Mästerskapen, och Gonzalo Higuaín ryktas redan bort från Milan.

Testa era kunskaper i vårt quiz nedan! Vill ni kan ni även testa tidigare quiz!

 

Ovan hittar du länkar till några av våra tidigare fotbollsquiz, där du som du ser finner aktuella frågor med fokus på nutidsorientering men även ett quiz om Allsvenskan 2018. Testa även "Vilken fotbollsspelare är jag?" där du ska försöka finna vilken spelare vi söker genom våra ledtrådar, i ett "På Spåret"-inspirerat quiz.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se