Saman Ghoddos för Iran.
NYHETER

Testa era kunskaper i vårt nutidsfokuserade fotbollsquiz! 7 frågor, kan du få alla rätt?

År 2019 har bara börjat men redan har vi fått se en del händelser i fotbollens värld. Manchester City har slagit Liverpool i lagens viktigaste match hittills för säsongen, det svenska landslaget har samlats för januariturné och de Asiatiska Mästerskapen har börjat.

Årets asiatiska mästerskap blir extra spännande att följa för oss svenskar, med tanke på att det finns flera svenska spelare – och även förbundskaptenen Sven-Göran Eriksson – som är med och gör upp. Bland annat Saman Ghoddos, Iran, och Ahmed Yasin, Irak, kommer att satsa på att gå hela vägen. Iran har inte vunnit guldet sedan 1976 men har ett mycket starkt lag för tillfället, medan Irak vann år 2007 med den fantastiska generationen bestående av spelare som Nashat Akram, Younis Mahmoud och Hawar Mulla Mohammed.

I januariturnén får vi som vanligt se vad som förhoppningsvis är några av framtidens svenska A-landslagsspelare. Hosam Aiesh, Viktor Gyökeres och Jonathan Augustinsson är några som hoppas på att i framtiden kunna slå sig in i det riktiga landslaget.

Testa vårt nya quiz, med aktuella frågor om fotboll. Söker du istället efter oddsbonusar eller bettingsidor med Swish kan du leta här.

 

 

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se