Kun Agüero och Lionel Messi
NYHETER

Kan du gissa vilka 10 aktiva spelare som gjort flest mål i sina karriärer?

Fotbollsvärlden har sett många målskyttar komma och gå genom åren. Gunnar Nordahl på 1950-talet, Pelé omkring samma tid och även kort därefter, Diego Maradona på 1980-talet.

Sedan kom 1990-talet som lät oss njuta av Roberto Baggio, George Weah och Gabriel Batistuta. Därefter 00-talet och målskyttar som Thierry Henry, Filippo Inzaghi och Ruud van Nistelrooy.

Nu har de där gamla herrarna lagt skorna på hyllan, men vi får stället se andra stora målskyttar leverera i år efter år, match efter match.

Vi har här gjort ett quiz där din uppgift går ut på att gissa vilka de 10 främsta målskyttarna är, bland de spelare som fortfarande är aktiva. Att skriva in Francesco Totti eller David Trezeguet är alltså inte på tapeten.

Romelu Lukaku, Harry Kane och Ciro Immobile är alla stora målskyttar, men ingen av dem har gjort tillräckligt många mål för att ta sig in på denna topplista. Faktum är att endast två av de tio spelarna på listan väntas spela i EM 2020, då några av de andra namnen blivit för gamla och där hälften av gänget kommer från Sydamerika. Här kan ni förresten läsa om hur ni gör för att streama fotbolls-EM 2020 online.

För att ge er en liten ledtråd har vi skrivit in vilken världsdel respektive spelare är ifrån. På så sätt får ni det något enklare när ni ska gissa spelarna.

Det går på tid – ni har bara 6 minuter på er – och för att få fram era svar ska ni skriva in varje spelares efternamn, eller fulla namn, i rutan nedan. Lycka till!

Här kan ni testa några av våra tidigare fotbollsquiz. Bland annat har vi gjort ett quiz med 10 allmänna frågor om Champions League, både historiska och aktuella frågor. Du kan även testa ditt minne gällande målskyttar mellan Real Madrid och Barcelona, eller se hur många av de 23 spelarna du minns från Sveriges EM-trupp 2016.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se