Zlatan Ibrahimovic, LA Galaxy
NYHETER

Ta er en titt på Zlatans läckra tunnel från helgen!


Zlatan Ibrahimovic har fått igång målskyttet rejält på sistone för LA Galaxy. På sina senaste fem starter har den svenske anfallaren smällt dit hela åtta mål.

I helgen vann LA Galaxy med 4-0 mot Columbus Crew, och Zlatan stod då för ett mål vilket kom på straff. Utöver straffmålet stod Ibrahimovic även för en läcker tunnel. Efter tunneln slog han in ett inlägg med yttersidan. Se aktionen nedan!

Zlatan valde tyvärr att ej delta i VM 2018, men det gick väldigt bra för Sverige ändå, fram till förlusten mot England i förrgår. Endast fyra matcher återstår av mästerskapet, och här kan du läsa om hur du gör för att hitta streama VM.

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.