NYHETER

Sverige tar emot Skottland i en träningsmatch inför EM. Här tipsar vi dig om hur du kan se matchen live!

Damernas landslag kommer likt som herrarna spela en träningslandskamp den 13/6. Denna match kommer att spelas mot Skottland. Ett landslag som Sverige ska slå.

Det allra bästa du kan göra för att inte missa något från matchen är att streama Sverige – Skottland live. Det kan du enkelt göra med hjälp av Cmore. De kommer nämligen låta dig att se live stream med damfotboll.

Fortsätt gärna att läsa för att ta reda på hur du kan testa på Cmores streamingtjänst, eller hur du kan betala för att se Sverige – Skottland live.

myresjöhus arena

  • Avspark: Den 13/6 2017, kl. 18:00
  • Vart: Myresjöhus Arena
  • Visas hos: Cmore & TV12

Se damlandslaget på nätet!

En träningsmatch är alltid en träningsmatch. Vilket innebär att inget kommer att stå på spel i matchen. Däremot är det ett perfekt tillfälle för den svenska damlaget att testa på nya taktiker, eller för att få sitt spel på plats.

Det är inte viktigt, men självklart vill man som fotbollsspelare alltid vinna en match. Därför förväntar vi oss en match där de svenska damerna kommer att gå in för en seger.

Matchen vill vi därför inte missa. Vi har därför redan sett till att vi har vårt konto inne hos Cmore för att se damlandslaget spela mot Skottland. Det är nämligen Cmore som har rättigheter att visa matchen.

Inne hos Cmore så kan du streama fotboll till en kostnad. Däremot går det även att använda sig av den period som erbjuds. Alla nya medlemmar inne hos Cmore kommer nämligen att kunna testa tjänsten helt i två veckor.

Ett perfekt erbjudande som du verkligen kan ha nytta av. Speciellt i tider då de kommer streama Sveriges landslag och deras matcher.

Vi förväntar oss att det kommer vara många som kommer vilja se Sverige – Skottland live stream när damerna spelar sin match.

Glöm inte heller av att du kan se matchen direkt på din TV. Sverige – Skottland kommer nämligen att sändas live på TV12. Där kommer sändningen att starta en liten stund innan avsparken slås.

Samma kväll så kommer även herrlandslaget att spela match. Du kan läsa mer om matchen här - Sverige - Norge live stream

sverige dam lag

Spela på matchen?

Trots att det är en träningsmatch så kommer det självklart att finns odds att spela på. Det är säkert många i Sverige som kommer ha med matchen mot Skottland i sin tipskupong.

Matchen känns ganska trygg för svensk del. Vårt damlandslag är några nivåer högre upp i sitt spel i jämfört med Skottland.

Vi hoppas att Pia Sundhage får koll på sitt lag för att kunna visa upp bra form inför EM i damfotboll senare i sommar.

Det finns egentligen inget som talar för att Sverige ska förlora denna match mot Skottland. Spelar bara Sveriges damlandslag som det borde det inte vara några problem alls att klå Skottland.

  • Spletips: Sverige vinner matchen
  • Odds: 1.25
  • Spelsajt: bet365

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se