Sverige - Thailand
NYHETER

Hitta din live stream till Sverige - Thailand.

På söndag kan ni streama Sverige – Thailand online. Läs om hur ni gör för att hitta er live stream till matchen, eller att se den på TV.

Det är dags för oss att se Sverige – Thailand mötas, när nationerna ställs emot varandra i dam-VM på söndag 16 juni klockan 15:00. I den här artikeln visar vi er hur ni gör för att kolla på matchen.

Titta vidare i artikeln för att se hur ni kan streama Sverige – Thailand live på nätet!

Streama fotboll online på nätet i Sverige

Titta på fotboll och spela på odds till dam-VM 2019

Streama Sverige – Thailand gratis

Det är väldigt simpelt att titta på Sverige – Thailand via live stream gratis. Allt du måste göra för att kolla på matchen online är att skapa ett konto på CMore, och där ta del av deras erbjudande på 2 veckor gratis streaming.

Ta del av erbjudandet och streama Sverige – Thailand utan kostnad. Kom bara ihåg att säga upp abonnemanget precis innan de två veckorna löpt ut.

Det går att se din live stream från valfri plattform. Du kan titta på Sverige – Thailand från datorm surfplatta mobil eller genom att koppla din livesändning till TV.

Matchen visas i hög kvalitet, både när det kommer till bild och ljud.

  • 1. Gå in på CMore
  • 2. Skapa ditt konto
  • 3. Använd gratiserbjudandet eller köp abonnemang (139 kr/månaden)
  • 4. Se Sverige – Thailand live stream (15:00, 16/6)

Titta på Sverige – Thailand på TV

Det går också givetvis att se Sverige – Thailand på TV. Matchen sänds i TV4, som är den kanal som sänder alla Sveriges matcher från dam-VM. Där kan du titta på Sverige – Thailand från TV-soffan samtidigt som du kopplar av och kanske äter någonting gott.

Matchen har avspark 15:00 men försnacket inleds redan 14:00. Då får du se studion med massor av uppsnack från förra storspelaren Hanna Marklund, experten Frida Nordlund och den ständigt kritiske skåningen Olof Lundh. När Lundh är i farten vet vi att inga frågor är för tuffa för att ställas.

Om du råkar sakna TV4, kanalen som sänder Sverige – Thailand, går det ändå att se matchen på TV. Detta genom att koppla din live stream från din valfria enhet till TV med hjälp av till exempel HDMI-kabel, Chromecast, Apple TV eller Samsung TV.

Nr Lag

 

S V O F GM IM MS P
1  USA 1 1 0 0 13 0 +13 3
2  Sverige 1 1 0 0 2 0 +2 3
3 Chile 1 0 0 1 0 2 -2 0
4 Thailand 1 0 0 1 0 13 -13 0

Inför matchen

Sverige vann sin första match i VM med 2-0 över Chile. Det kan låta som en stabil seger, men det dröjde ända fram till den 83:e minuten innan Sverige gjorde sitt första mål. Spelet övertygade inte och Sverige måste ta kliv för att vara redo inför de svårare matcherna.

Thailand är dock ingen av de svårare matcherna. Laget förlorade sin inledande match i VM med 13-0 mot USA.

Läs mer inför matchen i vårt speltips till Sverige – Thailand.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se