Streama Sverige - Moldavien live
NYHETER

Streama Sverige - Moldavien från januariturnén. Avspark torsdag 9 januari klockan 18:00.

Streama Sverige – Moldavien online

Du som vill hitta en Sverige – Moldavien live stream på nätet behöver inte leta länge. Gå in på bet365.com, skapa ett konto och gör en insättning på minst 50 kronor. Då kan du se matchen live på nätet.

Så länge du har pengar på ditt konto går det att ta del av alla hemsidans livesändningar. Insättningsgränsen är på minst 50 kronor, men så länge det finns åtminstone 1 krona på kontot har du möjligheten att se fotboll, hela utbudet, på deras sajt.

Det går att kolla på matchen från vilken enhet du vill – titta på matchen via dator/laptop, surfplatta/Ipad eller mobil/smartphone.

  • 1. Gå till Bet365
  • 2. Skapa konto och sätt in minst 50 kronor
  • 3. Titta på Sverige - Moldavien!

Titta på Sverige - Moldavien på TV

Matchen TV-sänds också, men på en kanal som inte tillhör de vanligaste. TV-kanalen som sänder Sverige - Moldavien är Sportkanalen, och där kan du se matchen direktsänt.

Sändningen börjar 17:45, och avspark är 18:00. Huvudkommentator är Lena Sundqvist, med Hasse Backe som expert. De båda är insatta och duktiga på att kommentera matcher när vi får se Sverige spela, och även inom annan fotboll.

Du kan även koppla din Sverige - Moldavien live stream från dator till TV med hjälp av HDMI-kabel. På så sätt kan du titta på matchen via Bet365 på TV-skärmen.

  • TV: Sportkanalen
  • Sändningsstart: 17:45
  • Avspark: 18:00

Inför matchen

Sverige spelar under januariturnén två matcher, först nu på torsdag mot Moldavien och sedan på söndag mot Kosovo. Janne Andersson kommer att mönstra två olika startelvor från den trupp förbundskaptenen har tagit ut.

Under torsdagens match kommer följande startelva att spela:

Pontus Dahlberg

Joel Andersson – Anel Ahmedhodzic – Marcus Danielson (lagkapten) – Adam Andersson

Daleho Irandust – Darijan Bojanic – Gustav Berggren – Jesper Karlsson

Jordan Larsson – Dino Islamovic

I denna startelva finns flera debutanter. Anel Ahmedhodzic är den enda från defensiven som gör sin första A-landskamp, men på mittfältet är tre fjärdedelar färska i detta sammanhang. Darijan Bojanic, Gustav Berggren och Jesper Karlsson är alla med för första gången.

Vad gäller anfallsparet har Jordan Larsson två landskamper på meritlistan, från januariturnén 2018, medan Dino Islamovic bara har spelat ungdomslandskamper.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se