Sverige - Chile live stream
NYHETER

Se hur du gör för att hitta din Sverige - Chile live stream på nätet!

Streama Sverige – Chile (gratis)

Det är enkelt att streama Sverige – Chile live på internet. För att titta på matchen online på nätet behöver du bara ordna ett konto på CMore, och sedan skaffa ett sportabonnemang på sidan. Då kan du se Sverige – Chile live.

Om du skapar ett nytt konto på CMore får du 2 veckors gratis live streaming till att börja med. Har du dessvärre redan ett CMore-konto så kan du inte se Sverige – Chile gratis.

Skapa alltså ditt CMore-konto, välj och beställ sportabonnemanget och leta sedan rätt på din Sverige – Chile live stream på sidan. Se Sverige spela och njut av bra fotboll från Asllani, Blackstenius och Seger!

Det går att se din liveström från valfri plattform. Titta på Sverige – Chile från mobil, surfplatta, dator eller genom att koppla sändningen till TV.

  • 1. Gå in på CMore
  • 2. Skapa ett konto
  • 3. Använd gratiserbjudandet eller köp abonnemang (139 kr/månaden)
  • 4. Se Sverige – Chile live stream (18:00, 11/6)

Nedan kan ni se tabellen i Grupp F. Inga matcher är spelade ännu så det kanske inte är så spännande att studera den, men här ser ni åtminstone vilka lag som återfinns i Sveriges grupp.

Nr Lag

 

S V O F GM IM MS P
1  Chile 0 0 0 0 0 0 +0 0
2  Sverige 0 0 0 0 0 0 +0 0
3 Thailand 0 0 0 0 0 0 +0 0
4 USA 0 0 0 0 0 0 +0 0

Här kan du hitta speltips till Chile - Sverige.

Titta på Sverige – Chile på TV

För dig som tänker försöka se Chile – Sverige på TV är det läge att ratta in TV4, då det är den kanal som sänder matchen direkt på TV.

Avsparken till matchen må dra igång 18:00, men studion i kanalen börjar redan klockan 17:00. Då ägnar sig TV4:s team åt att visa mål och klipp från andra matcher i VM, från gamla Sverigematcher samt åt att ge sina tankar kring kvällens drabbning.

Om du saknar TV4, kanalen som visar Sverige – Chile, ska du veta att det går att se matchen i TV ändå. Detta genom att koppla din Sverige – Chile live stream från valfri plattform till TV med hjälp av till exempel en Chromecast eller HDMI-kabel.

  • Kanal: TV4
  • Sändningsstart: 17:00 (Avspark 18:00)

Inför matchen

Sverige kommer till den här matchen som stora favoriter. Vi tillhör toppnationerna i världen när det kommer till damfotboll, medan Chile är rankade på plats 39 och gör sitt första världsmästerskap någonsin.

Sveriges trupp är så gott som skadefri, och våra stjärnor Hedvig Lindahl, Nilla Fischer, Caroline Seger och Kosovare Asllani är alla redo att gå ut och sätta färg på VM.

För Chiles del är målvakten Christiane Edler den klart största stjärnan. Målvakten tillhör det absoluta toppskiktet i världen på sin position, och är den enda chilenska spelaren man kan säga det om.

Det blir hur som helst roligt att se Chile - Sverige ikväll 11 juni 20:00!

Ovan kan ni se höjdpunkter från när Sverige säkrade sin plats i dam-VM 2019.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se